spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Victorii Zdrobitoare și Performanțe de Excepție în Etapa a 10-a a Ligii a 4-a ACADEMY Cluj

Într-o zi plină de entuziasm și pasiune pentru fotbal, echipele din Liga a 4-a ACADEMY, organizată de Asociația Județeană de Fotbal Cluj, au oferit spectacolul așteptat în cadrul celei de-a 10-a etape. Cu victorii zdrobitoare și momente de excepție, competiția continuă să-și păstreze intensitatea și competitivitatea.

A.C.S. SPERANTA Jucu vs. A.C.S. VULTURUL 2020 Mintiu Gherlii: 1 – 3

Într-un meci strâns și plin de intensitate, A.C.S. VULTURUL 2020 Mintiu Gherlii a obținut o victorie importantă împotriva echipei A.C.S. SPERANTA Jucu. Cu un scor final de 3-1, VULTURUL 2020 a demonstrat o coordonare excelentă și o determinare de neoprit pe terenul Bazei Sportive Jucu de Sus.

F.C. VIITORUL MIHAI GEORGESCU Cluj-Napoca vs. A.S. VIITORUL Garbau: 6 – 0 (Meci oprit definitiv în minutul 20)

O demonstrație impresionantă de forță și abilități a avut loc la Baza Sportivă Unirea din Cluj-Napoca, unde F.C. VIITORUL MIHAI GEORGESCU a învins A.S. VIITORUL Garbau cu un impresionant 6-0. Meciul a fost oprit definitiv în minutul 20, subliniind dominația clară a echipei gazdă.

A.C.S. VICTORIA Viisoara vs. A.C.S. ARIESUL Mihai Viteazu: 3 – 1

La Baza Sportivă Viișoara, A.C.S. VICTORIA Viisoara a înregistrat o victorie importantă împotriva echipei A.C.S. ARIESUL Mihai Viteazu cu un scor de 3-1. Meciul a fost marcat de momente de intensitate și determinare din partea ambelor echipe.

A.C.S. Iara vs. A.C.S. STICLA ARIESUL Turda: 0 – 11

Pe terenul Bazei Sportive Iara, A.C.S. STICLA ARIESUL Turda a cucerit o victorie zdrobitoare împotriva echipei A.C.S. Iara, cu un scor final de 11-0. Echipa oaspete și-a demonstrat clar superioritatea pe teren, marcând gol după gol într-un mod impresionant.

A.S. UNIREA Iclod vs. C.S. ATLETIC OLIMPIA Gherla: 0 – 4

În ultimul meci al zilei, la Baza Sportivă Iclod, C.S. ATLETIC OLIMPIA Gherla a obținut o victorie solidă împotriva echipei A.S. UNIREA Iclod, cu un scor final de 4-0. Performanța colectivă și precizia în atac au fost factorii cheie ai succesului echipei oaspete.

Această etapă a Ligii a 4-a ACADEMY Cluj a oferit un spectacol memorabil, cu echipele demonstrând pasiunea, abilitățile și determinarea de a ajunge în vârf. Așteptăm cu nerăbdare continuarea competiției și evoluția acestor echipe talentate în meciurile viitoare. Fotbalul clujean rămâne în centrul atenției, iar suporterii așteaptă cu sufletul la gură următoarele provocări din campionat.

spot_img
spot_img
spot_img