spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Viceprimarul comunei Mihai Viteazu amenințat prin telefon și SMS: „Ori plătești, ori…”

Politica românească este departe de a fi una ideală, în care se respectă legi, principii sau chiar moralitate, iar viceprimarul comunei Mihai Viteazu, Paul Cristian Olaru, a fost la un pas de a deveni o victimă a politicii.

Acesta a fost amenințat, de mai multe ori, de către fostul președinte interimar al PMP Cluj, fostul senator, Cristian Lungu.

„M-a amenințat de mai multe ori, cică să-mi plătesc cotizația, atât eu, cât și consilierii mei. Ba mai mult, consilierului Mircea Blidar i-a cerut să semneze în alb un document prin care să se recupereze bani de la AEP, deși Blidar nu cotizase cu niciun leu.”, spune Olaru, într-o discuție înregistrată, ca mijloc probator.

Ba mai mult, în momentul în care reprezentanții PMP Mihai Viteazu i-au cerut senatorului un cont bancar pentru a vira cotizația … Cristian Lungu a replicat că PMP Cluj nu deține cont bancar.

Referitor la controversele din sânul PMP, Paul Olaru declară că el este membru PMP … nu face parte nici din tabăra Diaconescu-Maxim, nici din cea Lungu-Tomac, dar că fostul președinte PMP, Cristian Lungu, l-a amenințat că-l va exclude din partid, după ce a participat la o reuniune la care a fost prezent și Cristian Diaconescu.

spot_img
spot_img
spot_img