fbpx
spot_img
spot_img

Vezi punctul de vedere al primarului, Cristian Matei, în chestiunea insolvenței firmei ACSA

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Procesul în care firmei ACSA SA i se cere insolvența a ajuns subiect de dezbatere în Consiliul Local Turda.

- Advertisement -
- Advertisement -

Primul care a luat cuvântul a fost reprezentantul USRPLUS, Andrei Suciu. Acesta a chestionat executivul local cu privire la procesul de insolvență în care este implicată firma ACSA SA.

În replică, edilul Cristian Matei, a precizat că a purtat o discuție cu administratorul societății ACSA SA, care l-a informat pe subiect.

O să încerc să vă răspund, cu toate că informația este de ultimă oră, adică de ieri, și din păcate suntem tributari anumitor informații care de multe ori nu le putem verifica și poate că nici organismele de presă nu au capacitatea să verifice atât de repede o astfel de informație, cum ar fi trecerea în insolvență a unei companii de mărimea firmei ACSA. Sigur că, în calitate de primar și de beneficiar, ca Municipiul Turda, al lucrărilor pe care le execută compania ACSA, după citirea a câteva rânduri de pe organismul de presă, unde a apărut prima dată ieri dimineață, am luat legătura cu antreprenorul, ca să vedem despre ce este vorba, fiindcă noi nu aveam la cunoștință de așa ceva.

Discuția a fost simplă, chiar hilară, în sensul că mi s-a spus că într-adevăr a existat un proces pe rol între compania ACSA și acea firmă din Oșorhei, dacă nu mă înșel, proces care în final a fost câștigat de firma ACSA și chiar îmi spuneau că dacă ar fi să ceară cineva cuiva insolvența, ar fi trebuit ca firma ACSA să ceară firmei care a pierdut procesul. Deci, informația pe care am primit-o de la antreprenor este total invers cu informația care a apărut pe presă. Asta este ceea ce știu în acest moment și asigurările din partea companiei ACSA că nu este nicio problemă. Ce mi-au promis: că vor verifica de unde a parvenit informația organismelor de presă, în forma în care a fost prezentată. În continuare, nu se pune problema să ne gândim ce vom face dacă intră în insolvență. Vom gândi la momentul când va fi ceva real, dacă va fi vreodată, dar deocamdată este ceea ce v-am spus. Este informație sigură, din discuția mea purtată cu antreprenorul general”, a declarat edilul-șef al Turzii, citat de TurdaNews.

În ceea ce privește „de unde a parvenit informația din presă”, această informație este una publică, întrucât toate organismele de presă care au tratat subiectul, au menționat inclusiv dosarul de la Tribunalul Specializare Cluj.

3402/117/2021 este numărul de dosar, iar dacă veți accesa link-ul, veți descoperi și dosarul.

Așadar, informația NU ESTE una neverificată sau speculată de mass-media, ci este un subiect REAL și VERIFICABIL!

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: