spot_img

Vezi cum decurg lucrările Companiei de Apă Arieș, la Câmpia Turzii

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img
Lucrări POIM – municipiul Câmpia Turzii – În luna aprilie investițiile în infrastructura de apă și apă uzată din cadrul contractului ,,CL-7-Extindere și reabilitare sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajeră”, continuă pe străzile Nicolae Titulescu și Pavel Dan cu lucrări reabilitare apă, iar pe strada Tudor Vladimirescu se efectuează lucrări de reabilitare rețea canalizare prin metoda relining.
 
 Compania de Apă Arieş S.A. implementează “Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” co-finanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020. Cu o valoare estimată de aproximativ 130,52 milioane de euro proiectul de investiții reprezintă o nouă etapă semnificativă în cadrul extinderii și modernizării infrastructurii de alimentare cu apă, colectare și evacuare ape uzate din Regiunea Turda – Câmpia Turzii, județul Cluj, continuând procesul investițional derulat prin POS Mediu 2007 – 2013.
 
 Acest proiect, aprobat de către Comisia Europeană în data de 05.06.2019 prin Decizia C(2019) 4182 final, va permite continuarea strategiei de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, conducând la o creștere considerabilă a calității serviciilor oferite întregii populații deservite.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Si beat, si fara permis, la volan prin Campia Turzii

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 00.40, polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul...

Captură-RECORD la Complexul de Agrement „La Trei Lacuri” din Câmpia Turzii

Seara trecută a fost una cu adevărat norocoasă pentru doi pescari, care au venit la Complexul de Agrement...

Câmpia Turzii a mai pierdut un erou

În acest week-end, locotenent colonelul, Marius Crișan, originar din Câmpia Turzii, a părăsit lumea fizică, după o lungă...

Progresul Boian a stat, iar UST și Viitorul au profitat!

Etapa a 18-a din Liga a 5-a, zona Câmpia Turzii, la fotbal. Liderul, Progresul Boian, a fost programat...
spot_img

România și-a mărit considerabil capacitatea de testare Covid-19

Grupul de Comunicare Strategică a realizat o agregare a datelor privind numărul de teste efectuate în România, la nivel național, de la începutul crizei...
%d bloggers like this: