spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Vezi ce partid din Câmpia Turzii compară un proiect european de 6 milioane de euro cu o „rană sângerândă” și „o apocalipsă”

În această seară, un partid politic din Câmpia Turzii a descris în termeni extraordinar de duri proiectul european de reabilitare a Parcului Central „Ionel Floașiu”, Palatului Cultural „Ionel Floașiu” și a Teatrului de Vară, proiect în valoare de 6 milioane de euro.

Încă o rană sângerândă pe trupul oricum rănit al Câmpiei Turzii, o apocalipsă adusă de drujbele Domeniului Public.

Parcul Central ce altădată ne făcea să ne simțim mândri că trăim aici, astăzi plânge dezgolit, batjocorit de proiecte fără noimă născocite din birouri înfrățite doar cu banii publici și în profund dispreț față sentimentele locuitorilor.
Distrugând copacii ce vegheau odihna venerabililor și jocul copiilor de căteva zeci bune de ani, administrația ignoră arogant nevoia tot mai mare de umbră, de petece de natură, de un aer respirabil.
Nu credeam să traiesc asemenea ură din partea unei echipe alese curat pentru promisiuni ce se voiau curate. Orice formă de revoltă, orice vorbă izvorâtă din durere nu-și mai are rostul, buldozerele au pus totul la pământ.
Păcat, rușine, rușine și păcat!”, au transmit cei de la USR Câmpia Turzii.
 
Ceea ce este interesant e faptul că, la momentul demarării lucrărilor din Parcul Central, Primăria Câmpia Turzii DECLARASE faptul că arborii care reprezintă un hazard pentru populație vor fi îndepărtați.
 
Cât privește „apocalipsa” și „rana sângerândă” … aceasta nu este adevărată, în condițiile în care majoritatea arborilor tineri din Parcul Central au fost relocați lângă magazinul Profi, după cum puteți vedea mai jos:
 

 

spot_img
spot_img
spot_img