spot_img

Vezi ce partid din Câmpia Turzii compară un proiect european de 6 milioane de euro cu o „rană sângerândă” și „o apocalipsă”

Date:

Share post:

În această seară, un partid politic din Câmpia Turzii a descris în termeni extraordinar de duri proiectul european de reabilitare a Parcului Central „Ionel Floașiu”, Palatului Cultural „Ionel Floașiu” și a Teatrului de Vară, proiect în valoare de 6 milioane de euro.

Încă o rană sângerândă pe trupul oricum rănit al Câmpiei Turzii, o apocalipsă adusă de drujbele Domeniului Public.

Parcul Central ce altădată ne făcea să ne simțim mândri că trăim aici, astăzi plânge dezgolit, batjocorit de proiecte fără noimă născocite din birouri înfrățite doar cu banii publici și în profund dispreț față sentimentele locuitorilor.
Distrugând copacii ce vegheau odihna venerabililor și jocul copiilor de căteva zeci bune de ani, administrația ignoră arogant nevoia tot mai mare de umbră, de petece de natură, de un aer respirabil.
Nu credeam să traiesc asemenea ură din partea unei echipe alese curat pentru promisiuni ce se voiau curate. Orice formă de revoltă, orice vorbă izvorâtă din durere nu-și mai are rostul, buldozerele au pus totul la pământ.
Păcat, rușine, rușine și păcat!”, au transmit cei de la USR Câmpia Turzii.
 
Ceea ce este interesant e faptul că, la momentul demarării lucrărilor din Parcul Central, Primăria Câmpia Turzii DECLARASE faptul că arborii care reprezintă un hazard pentru populație vor fi îndepărtați.
 
Cât privește „apocalipsa” și „rana sângerândă” … aceasta nu este adevărată, în condițiile în care majoritatea arborilor tineri din Parcul Central au fost relocați lângă magazinul Profi, după cum puteți vedea mai jos:
 

 

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

20 de ani de “aripi rotative” la Campia Turzii

Istoria aviației cu aripă rotativă la Câmpia Turzii a...

Baghera – refuzat de Curtea de Apel – rămâne în pușcărie

Sorin Sergiu Scrob, zis „Baghera”, zis „Lordul Drogului Zombie”...

Titi Deak, Lucian Șandru și Cristi Câmpean scapă de pușcărie

Ieri a fost dată sentința într-unul dintre cele mai...

Piți – cămătarul din Câmpia Turzii – condamnat pentru șantaj

Judecătoria Turda a luat o hotărâre în ceea ce...
%d bloggers like this: