spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Vezi ce amenințare i-a fost adresată polițistului, Tudor Florea!

spot_img

Bărbatul care, în urmă cu un an, l-a amenințat pe agentul de poliție, Tudor Florea, a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu suspendare.

Cazul a ajuns pe Libertatea

Incidentul s-a petrecut în luna octombrie în satul Viișoara din județul Cluj. „Lasă că-ţi rup io nasul ăla!”, i-a strigat tânărul de 20 de ani polițistului care a bătut la poartă pentru a înmâna o citație ce o viza sora sa. Bărbatul i-a reproșat agentului că nu are competența pentru a cerceta minori, sora citată ca martor într-un dosar instrumentat de Secția 4 de Poliție Rurală Câmpia Turzii fiind minoră.

„Văzând că inculpatul era vocal şi agresiv în limbaj, agentul de poliţie a pornit dispozitivul bodycam din dotare, moment în care inculpatul a început să-i reproşeze că foloseşte camera doar când vrea el, dar şi că agentul de poliție l-ar fi amendat în trecut cu suma de 4.700 de lei pentru că nu purta vestă reflectorizantă în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe drum public”, au reținut procurorii în rechizitoriu.  


Citeşte întreaga ştire: Un bărbat din Cluj a fost condamnat la închisoare după ce a amenințat un polițist că îi va rupe nasul

spot_img
spot_img
spot_img