spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Vezi când vor avea loc priveghiul și înmormântarea celui care a fost Mihail Mărginean

Tragica și subita trecere la cele veșnice a președintelui PSD Luna, Mihail Mărginean, a lovit ca un fulger comunitatea celor care l-au cunoscut. Cu firea sa veselă, cu vorba calmă și atitudinea pozitivă, Mihail Mărginean era o persoană foarte apreciată în rândul celui care l-au cunoscut.

Mariana, una dintre surorile care au rămas șocate de moartea lui Mihail, a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.

„Prea multe vorbe au ramas ne spuse, prea multe imbratisari au ramas ne date, iar TU ai plecat. Daca as mai trai 100 de vieti si nu mi-ar ajunge ca sa-ti multumesc, pentru tot ce ai facut pentru noi. Nu mi-ar ajunge ca sa-ti cer iertare, daca ti-am gresit. As vrea sa mai pot sta macar o data cu tine, ca sa-ti spun cat de mult TE IUBESC, ca sa-ti spun cata nevoie am de tine. Sa-ti spun ca ai fost mai mult decat un frate, ai fost tata, frate, prieten, ca ai lasat o durere si un gol in sufletele noastre, care nu poate fii umplut de nimeni. As vrea sa fii in fata mea si sa-ti spun ca inima mamei noastre arde de dor si de durere, ca Dodi e distrusa ca ai lasat-o si te-ai dus. Sa-ti spun ca trebuie sa-i faci nunta la Mihai, ca Sergiu ramane fara sprijinul tau. Sa-ti spun ca lasi trei surori fara sufletul si inima familiei. Sa-ti spun ca avem nevoie de tine, ca nu stiu cum o sa traim fara tine. Zicea mica, sa faca Dumnezeu o minune si sa te avem din nou printre noi. Stiu ca nu e posibil, dar noi, asteptam sa se deschida usa, iar tu sa intri si sa ma intrebi, cu zambetul pe buze :bei o cafea, Mariana? “Doamne, cat as da sa te pot strange un pic in brate si sa strig in gura mare,, te iubesc fratele meu drag, ramai cu noi, avem nevoie de tine”. Dar Dumnezeu are alte planuri in privinta ta si te-a luat cu el, asa ca,, Sa te odihnesti in pace, sa-ti ierte pacatele si sa ai grija de noi, de acolo de unde esti, asa cum ai avut cat ai trait “TE IUBESC!!!!”, a scris sora lui Mihail Mărginean.

De asemenea, Cimitirul Ortodox Luna a publicat datele funeraliilor fostului viceprimar al comunei Luna.

„A încetat din viata MARGINEAN MIHAIL.Serile de priveghi vor avea loc luni si marți de la 17:30 la Biserica Ortodoxa din Luna ,slujba de înmormântare va avea loc miercuri la ora 13 la aceeași locatie.Dumnezeu sa-l ierte!”, au transmis oficialii Bisericii Ortodoxe din Luna.

Dumnezeu să îl ierte!

spot_img
spot_img
spot_img