fbpx
spot_img
HomeBREAKING NEWSVesti triste despre micuta, Victoria Tordai

Vesti triste despre micuta, Victoria Tordai

- Advertisement -

Mogaldeata care a impresionat un oras, Victoria Maria Tordai, continua lupta impotriva bolii care a lovit-o atat de tanara.

Insa, vestile nu sunt imbucuratoare.

Mama fetitei, Liana Cucerzan, a realizat o postare cu noi vesti despre starea de sanatate a fetitei.

“După o săptămână plina în care în fiecare zi am făcut câte o parte din evaluare, astazi am discutat cu medicii situația Victoriei. În lipsa RMN-ului, (urmează sa îl faca) și a biopsiei medulare (rezultatul nu a ajuns) situația nu e una buna. De la ultima evaluare, Victoria nu a mai răspuns la chimioterapie (2 cicluri), dar aceasta a menținut-o stabila.


Nu s-au găsit metastaze noi insa cea de la maxilar de pe partea drepta și cea de la tibie s-au mărit. Restul metastazelor și tumoarea principala au rămas neschimbate. De operatie nici nu poate fi vorba în momentul de fata, cancerul este încă activ, dar stabil, iar tumoarea principala de la suprarenale este prea mare și aproape de nervi, iar medicii nu își doresc mai multe complicații.


În urma situației de fata mâine ne internam pentru a începe un protocol nou de chimioterapie mult mai agresiv și puternic, compus din 3 curi a câte 5 zile. Medicamentele sunt noi pentru Victoria, dar medicul spunea ca acest protocol a fost foarte eficienta în cele mai multe cazuri și cu ajutorul lui tumorile se pot mici și cancerul poate fi oprit din activitate. Riscurile sunt mari ca la oricare chimioterapie, cel mai vizibil și întâlnit efect fiind diareea.


Dupa 2 cicluri sau la finalul protocolului Victoria va face din nou o evaluare pentru a se stabili în se stadiu se afla și care ar fi pasul următor.


Veștile nu sunt bune, însă credem cu tărie ca Victoria este puternica și va trece cu bine peste toate încercările. Faptul ca este energica si pozitiva ne menține și pe noi încrezători ca totul va decurge bine.


O noapte liniștită alături de cei dragi!
Pupici cu sclipici! 😘😘✨”, a spus femeia, in cursul serii de ieri.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Epidemie de paranoia și conspiratită cronică

0
De asta suferă, defapt, presa de main-stream din toată lumea și, cum prind câte o informație cu potențial de WOW, o durigă mai grav...

ANUNȚ

Comentarii

%d bloggers like this: