fbpx
Wednesday, May 31, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri TurdaVești excelente! Prima bază sportivă NOUĂ, construită la Turda după mai bine...

Vești excelente! Prima bază sportivă NOUĂ, construită la Turda după mai bine de 30 de ani

spot_img

🏟️ Ieri s-a pus “piatra de temelie” la prima bază sportivă de tip 1 din Turda! Anul acesta vom avea o bază sportivă modernă chiar lângă Turda Arena!


Sunt foarte bucuros să vă anunț că lucrările la noua bază sportivă de tip 1 din Turda au început!
❗️Sportivii din orașul nostru aveau nevoie de această bază sportivă, doar la fotbal sunt înscriși peste 200 de copii, iar condițiile actuale nu sunt cele mai bune. Astfel, prin construirea bazei sportive vom asigura copiilor și nepoților noștri cele mai bune condiții!


Ei merită totul! Și nu ne oprim aici, continuăm să le creăm condiții să se dezvolte frumos, fiindcă ei sunt motorul nostru!❤️


🏟️ Baza sportivă va cuprinde un teren sportiv de fotbal omologat UEFA și FRF, cu instalație de nocturnă și tribune amenajate pentru 500 de spectatori, precum și un teren sportiv mic pentru minifotbal, handbal, baschet și tenis. 🎾🏀🤾🏼⚽️🥅⛳️


🏗️Va fi construită o clădire pentru vestiare și administrativ, precum și o parcare pentru autovehicule și autocare.


🌟 Această bază sportivă modernă va contribui la dezvoltarea infrastructurii sportive din orașul nostru și va oferi fiecărui copil care își dorește să practice sport cele mai bune condiții. Alături de Sala Polivalentă, această bază sportivă va fi o sursă de mândrie pentru comunitatea noastră.


ℹ️Proiectul finanțat cu fonduri guvernamentale prin Compania Națională de Investiții, subprogramul “Complexuri sportive”, va asigura cele mai bune condiții pentru practicarea sportului de masă și în aer liber.


Așteptăm cu nerăbdare să vedem finalizarea acestui proiect important!
#BazăSportivăTip1 #CNI #Modernizare #InfrastructurăSportivă #PrimăriaMunicipiuluiTurda

 

Cristian Octavian MATEI

Primarul Municipiului Turda

spot_img
spot_img
spot_img
RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: