spot_img

Vești EXCELENTE pentru cetățenii din Turda și Câmpia Turzii – se redeschid punctele de lucru pentru Pașapoarte!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

În urmă cu 10 minute, prefectul județului Cluj, doamna Irina Munteanu, a anunțat redeschiderea punctelor de lucru ale Serviciului Public Comunitar Pașapoarte, din Turda și Câmpia Turzii.

„✅ Punctul de lucru din municipiul Câmpia Turzii al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Cluj va funcționa în fiecare zi de miercuri, în intervalul orar 09:30 – 14:30, alternativ cu punctul de lucru din municipiul Turda, începând din 4 mai a.c.

✅ Punctul de lucru din municipiul Turda al Serviciului Public Comunitar de Pașapoarte Cluj va funcționa în fiecare zi de miercuri, în intervalul orar 09:30 – 14:30, alternativ cu punctul de lucru din municipiul Câmpia Turzii, începând cu 11 mai a.c.”, a anunțat prefectul de Cluj.

Vă reamintim că aceste puncte de lucru au fost inițial deschise în perioada 2008-2012 și au funcționat până în 2020, când a fost instituită Starea de Urgență aferentă pandemiei COVID-19.

Acum, odată cu redeschiderea punctelor de lucru, cetățenii din Turda, Câmpia Turzii și cele 10 comune din jurul municipiilor nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze la Cluj pentru obținerea documentelor.

Acest succes li se datorează atât celor doi primari, Dorin Lojigan și Cristian Matei, cât mai ales doamnei prefect, Irina Munteanu.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Si beat, si fara permis, la volan prin Campia Turzii

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 00.40, polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul...

Anunț – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 24.05.2022, între orele 09:00 -13:00, în...

Înzestrăm tinerii cu abilitățile necesare pentru acordarea primului ajutor!

Asociația Club Științific Turda implementează, la Turda, proiectul Cursuri de Prim Ajutor, pentru a forma și informa comunitatea...

Captură-RECORD la Complexul de Agrement „La Trei Lacuri” din Câmpia Turzii

Seara trecută a fost una cu adevărat norocoasă pentru doi pescari, care au venit la Complexul de Agrement...
spot_img

Primăria Turda a semnat un nou contract de finanțare europeană. Este vorba despre ,,Reabilitarea, extinderea și dotarea Grădiniței Dr. Ion Rațiu”

Proiectul ,,Reabilitarea, extinderea și dotarea Grădiniței Dr. Ion Rațiu” este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, axa prioritară 10 – Îmbunătățirea Infrastructurii Educaționale. Proiectul...
%d bloggers like this: