21.5 C
Turda
Wednesday, September 14, 2022
spot_img
HomeSPORTVestea ZILEI! România se califică DIRECT la Campionatul Mondial din Franța!

Vestea ZILEI! România se califică DIRECT la Campionatul Mondial din Franța!

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Rugby-ul românesc primește o șansă nesperată! Grație unei decizii luată de o comisie intependentă a World Rugby, Spania a fost exclusă de la Cupa Mondială, iar Stejarii noștri s-au calificat direct.

De asemenea, Portugalia s-a calificat la turneul de baraj din noiembrie.

„Forul spaniol a încercat să introducă noi probe, care nu fuseseră prezentate anterior, precizează comunicatul, iar comisia de apel a cântărit atent argumentele şi noile dovezi, însă a decis să nu le admită. ”Federaţia spaniolă nu a reuşit să explice de ce probele nu au fost disponibile la momentul judecăţii cazului; nu ar fi în interesul justiţiei să le admită, după ce a au fost luate în considerare circumstanţele, inclusiv faptul că parte a noilor dovezi au fost nu numai incomplete, dar conţineau şi acuzaţii împotriva jucătorului şi a altor persoane în legătură cu alterarea unei fotocopii a documentului său de identitate care a făcut obiectul anchetei”, subliniază comunicatul.”, scrie DigiSport.ro

Ca urmare a acestei decizii, România s-a calificat la turneul final al World Rugby Cup 2023, care va avea loc în Franța.

Naționala noastră face parte din grupa B, alături de Africa de Sud, Irlanda, Scoția și câștigătoarea grupei de calificare din Asia/Pacific (Hong Kong, Corea de Sud sau Tonga).

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: