spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

☦️Eveniment de înaltă încărcătură spirituală, la Boian

Comunitatea creștin-ortodoxă din Boian, comuna Ceanu Mare, s-a reunit...

Veste excelentă pentru consilierul județean PSD Cluj, Petre Pop – acesta ar putea scăpa de problemele de integritate

Curtea Constituțională a României a dat, ieri, verdictul în ceea ce privește completările aduse legii Agenției Naționale de Integritate.

„Alianța România Curată a afirmat că, dacă modificarea legii de funcționare a Agenției Naționale de Integritate rămâne în vigoare, 675 de parlamentari, primari, președinți de consilii județene și consilieri ar putea scăpa de sentințele ANI.”, scrie stirileprotv.ro

Printre acești aleși se numără și consilierul județean PSD Cluj, Petre Pop, care încă din 2016 se luptă cu Agenția Națională de Integritate, care l-a considerat în conflict de interese, ca urmare a faptului că a întârziat 4 zile pentru a-și depune demisia din funcția de consilier local, în momentul în care a fost numit administrator public al municipiului Câmpia Turzii.

Pop se află în proces cu ANI, la Înalta Curte de Casație și Justiție, însă dacă modificările aduse legii ANI rămân în vigoare, acest proces nu va mai avea obiect, astfel că Petre Pop va scăpa de problemele legate de integritate.

În aceste condiții, consilierul județean va putea să candideze, dacă și partidul îl va desemna, pentru funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii, la alegerile locale din vara lui 2020.

Numele lui Pop Petre apare pe lista publicată de Agenția Națională de Integritate, care include persoanele care ar scăpa de problemele de integritate în cazul adoptării modificărilor legii ANI.

http://www.romaniacurata.ro/wp-content/uploads/2017/12/raspuns_ani.pdf

spot_img
spot_img