27.1 C
Turda
Wednesday, August 3, 2022
spot_img
HomeEVENIMENTVelu Turcu CÂȘTIGĂ ÎN APEL și scapă de închisoare, la fel și...

Velu Turcu CÂȘTIGĂ ÎN APEL și scapă de închisoare, la fel și soția lui!

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

După ce a primit 10 ani de închisoare cu executare, iar soția sa alți 9, de la Tribunalul Cluj, omul de afaceri – Turcu Valer „Velu” a reușit să câștige apelul formulat la Curtea de Apel Cluj.

„Admite apelurile declarate de inculpaţii …, de partea civilă ANAF- D.G.F.P. Cluj şi de lichidator Start Insolvency SPRL Cluj Napoca împotriva sentinţei penale nr. 91 din data de 14 martie 2018 a Tribunalului Cluj şi în consecinţă: Desfiinţează în totalitate hotărârea pronunţată în ceea ce priveşte pe inculpaţii Turcu Valer, Turcu Daniela, Bardan Cosmin Radu, Darrouza Sameh Sabeh Samieh, Dolha Vasile, Enache Adrian Vasile, Mărincaș Ioan, Oprea Cozmin Aurelian, Palfi Sandu Răzvan, Șandru Ioan Lucian şi numai în latură civilă în ceea ce priveşte pe inculpaţii Coman Vasile şi Homan Marius Ioan şi dispune trimiterea cauzei spre rejudecare la aceeaşi instanţă, urmând ca judecata să se facă în aceste limite. Constată că în ce priveşte pe inculpaţii Coman Vasile şi Homan Marius Ioan hotărârea este definitivă în latură penală. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei penale atacate”, se precizează în Hotărârea 1291/06.11.2018, dată de Curtea de Apel Cluj în Dosarul 18556/117/2012.” se arată în hotărârea Curții de Apel Cluj.

Astfel, Velu și soția vor avea parte de un nou proces, după ce au fost acuzați de spălare de bani și evaziune fiscală.

Interesant ar fi ca judecătorul care a dat pedepsele inițiale să fie cercetat disciplinar, pentru că – în conformitate cu informații obținute de RefleqtMedia – a ignorat o sumedenie de informații din dosarul de cercetare penală.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: