fbpx
spot_img

Vasile Dîncu: În ultimii doi ani, echipa coagulată în jurul lui Răzvan Ciortea a reconstruit de la zero filiala PSD Turda

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

M-am bucurat să pot fi, sâmbătă, alături de echipa PSD Turda și de peste 500 de susținători ai noștri din Turda.
În ultimii 2 ani, echipa coagulată în jurul lui Răzvan Ciortea a reconstruit, practic, de la zero filiala noastră din Turda. Nu a fost o muncă ușoară după ce fosta conducere a filialei a migrat spre alt partid, dar adevărata provocare a fost reconstruirea unei organizații într-o comunitate care și-a pierdut încrederea în politică și în stat, care și-a pierdut speranța.
 
Turda a fost una dintre comunitățile vibrante ale județului Cluj, o comunitate istorică, o fostă capitală a Transilvaniei.
 
Dezindustrializarea urmată de lipsa de atenție a statului asupra nevoilor și problemelor curente ale oamenilor au generat o puternică migrație a populației rezidente atât internă, dar mai ales externă.
Cel mai grav este că cei rămași acasă au ales resemnarea și lipsa de implicare.
 
Răzvan și echipa PSD Turda și-au asumat misiunea de a aduce problemele comunității turdene în fața decidenților care conduc județul Cluj, dar și din guvern pentru că multe dintre nevoile turdenilor sunt similare cu cele din orașele României pe care democrația le-a găsit puternic industrializate, iar prezentul le găsește, mai degrabă, reduse la tăcere.
 
Oamenii din Turda, dar și din toate aceste comunități similare, au nevoie să fie ascultați, au nevoie să li de redea demnitatea, au nevoie ca visele lor să fie transformate în proiecte care să conducă la dezvoltarea locală și care să le permită să redevină comunități puternice.
 
Șansa României este aceea de a-și dezvolta comunități puternice.
Am toată încrederea că echipa PSD Turda va reuși să aducă în fața turdenilor un nou fel de politică care să aducă o nouă speranță, o nouă șansă prin politici locale inteligente pentru ca Turda să poată renaște, să redevină comunitatea puternică pe care o cunoaștem.
spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Accident pe dealul Feleacului

Un logan a ajuns cu roatele în sus, după o manevră eronată, pe dealul Feleacului. „A fost vorba despre...

Zona Protejată Cheile Turzii este reglementată urbanistic de către Consiliul Județean Cluj

Comisia Tehnică de Urbanism și Amenajare a Teritoriului (CTATU) Cluj, constituită în cadrul Consiliului Județean și condusă de...

Campania „Comune Curate” vine la Săndulești

În perioada 29 - 30 martie, ECOTIC Transilvania va colecta Deșeuri Electrice, Electronice și Electrocasnice, de pe raza...

ABUZ al Poliției Locale Turda – l-au amendat deși a vrut să-și repare greșeala – video

Polițiștii locali din Turda s-au transformat din oameni ai legii, în perceptori de amenzi date cvasi-abuziv. Un turdean s-a...
%d bloggers like this: