spot_img

Vasile Dîncu duce Steaua în Liga 1!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Pentru prima dată de la preluarea portofoliului Apărării, clujeanul – Vasile Dîncu – despre care se spune că ar coordona, din umbră, clubul CFR Cluj, se implică în disputele privind dreptul de promovare al clubului CSA Steaua București.

„Aceasta este o decizie importantă pentru clubul Steaua. Ţine de proiectul şi managementul unui proiect de fotbal. Poţi face repede o modificare legislativă, însă nu e foarte simplu să ai şi performanţă.

Cred că atunci când clubul va fi pregătit, din perspectiva bugetului, a lotului de jucători, să atace titlul în România, atunci se va lua decizia ca această echipă să participe în Liga 1”, a declarat numărul 1 din MApN, citat de Orange Sport.

Dîncu a abordat și varianta ca CSA să se asocieze cu un privat în privința echipei de fotbal: „În legile actuale există posibilitatea unui parteneriat public-privat. Armata nu-şi poate permite orice partener privat însă, dar, prin lege, se poate face acest lucru. Există şi posibilitatea ca Steaua să se reorganizeze ca un club de fotbal profesionist, aşa cum cere legislaţia noastră. Aş vrea să văd că performanţa o ia înaintea deciziilor”.

 

Dacă Steaua București ar putea fi lăsată să promoveze, calitatea și intensitatea meciurilor din Liga 1 ar crește CONSIDERABIL, iar derby-urile dintre Steaua București și FCSB ar fi noile „nucleare” ale fotbalului românesc!

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Un tușier din Câmpia Turzii a arbitrat un meci de Liga a 2-a play-off!

Meciul de aseară, dintre CSA Steaua București și Unirea Slobozia, încheiat cu victoria roș-albaștrilor, cu scorul de 2-0,...

Fotbal Liga a 5-a: Progresul își continuă cursa spre promovare și meciurile cu Sticla Arieșul Turda sau ISCT 1921

Astăzi au fost programate meciurile contând pentru etapa a 16-a din Liga a 5-a, zona Câmpia Turzii, la...

Victoria Viișoara și Arieșul Mihai Viteazu, victorii în oglindă!

În acest week-end au loc meciurile contând pentru etapa a 22-a din Liga a 4-a Cluj la fotbal. La...

C’est fini la comedie! Sticla Ariesul pierde acasa si se apropie de retrogradare

Jucatorii lui Artur Podar au "reusit" sa anuleze toate succesele din ultimul timp, astazi, chiar pe teren propriu. Dupa...
spot_img

Anunț – Remediere avarie Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 15.10.2020, între orele 13.00 - 17.00, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate...
%d bloggers like this: