3.9 C
Turda
Thursday, October 6, 2022
spot_img
HomeȘtiri din zonăValer Sașa JUDECAT PENTRU ABUZ ÎN SERVICIU

Valer Sașa JUDECAT PENTRU ABUZ ÎN SERVICIU

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Primarul comunei Tritenii de Jos, Valer Sașa, nu este „ușă de biserică”.

De la povești privind angajați abuzați fizic de primar (povești care nu s-au confirmat), la acuzații de devalizare a bugetului local, prin neplata unor facturi către furnizorii de carburant, iată că s-a ajuns la situația în care primarul din Triteni să lupte, efectiv, pentru libertatea sa.

În dosarul
3206/328/2018 de la Judecătoria Turda, Valer Sașa este acuzat de nu mai puțin de 11 fapte de abuz în serviciu.

Procesul a fost unul destul de tergiversat, cu judecători care s-au abținut, cu oameni care au depus plângeri pentru clasarea cauzei și cu multe, foarte multe amândări și disjungeri.

Așa s-a ajuns la momentul 14 ianuarie a.c., când Valer Sașa s-a prezentat în fața judecătorilor, solicitând o amânare și o reîncadrare juridică a cauzei lui.

Într-unul dintre dosarele disjunse din 3206/328/2018, instanța a decis: „ Dispune începerea judecăţii în cauza nr. 3206/328/2018 privind pe inculpatul S V , pentru săvârşirea infracţiunilor de participaţie improprie la abuz în serviciu, fapte prevăzute de art. 52 alin. 3 Cod penal raportat la art. 297 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 38 alin. 1 din Codul penal (11 infracţiuni). ”

Astfel, dacă va fi găsit vinovat, Valer Sașa riscă o pedeapsă de peste 3 ani, pentru faptele comise.

sursa foto: Câmpia eXpress

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: