17 C
Turda
Friday, July 22, 2022
spot_img
HomeStiri - nationalVal de reacții emoționante - oamenii-l regretă pe Leluț Vasilescu

Val de reacții emoționante – oamenii-l regretă pe Leluț Vasilescu

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Vestea privind decesul bateristului trupei Compact, Leluț Vasilescu a generat multe reacții emoționante, venit din toată lumea artistică.

Adrian Ordean, colegul de trupă și prietenul lui Vasilescu, a transmis un mesaj de condoleanțe plin de emoție.

„Colegi de 40 de ani, am locuit 20 de ani in aceeasi camera, am cantat mii de spectacole impreuna…acum simt un gol in suflet, dar sunt linistit ca a plecat intr-o lume mai buna. Dragul meu prieten LELUT VASILESCU, drum bun!”, a scris Ordean.

Costi Cămărășan, cel care, în 1981, l-a chemat pe Leluț Vasilescu în trupa Compact, i-a compus și dedicat o piesă „In memoriam”

Adrian „Coco” Tinca, colegul lui Leluț, în ultimii aproape 20 de ani, a transmis un mesaj emoționant:

„45.de ani dedicati Formatiei Compact,10 albume,mii de concerte,zeci de mii de oameni care te-au aplaudat si te-au indragit……Ai sa ne lipsesi Lelu,va vi foarte greu fara tine,povestile,glumele si mai ales stilul tau de a bate la tobe,ne va lipsii.A fost o onoare sa impart 15.ani scena alaturi de tine.Dumnezeu sa te odihneasca in pace. Unicul tobosar al formatiei COMPACT ,,AUREL MEGASTAR VASILESCU,,”, a scris Tinca.

Inclusiv Paul Ciuci, omul alături de care Leluț Vasilescu a cântat vreme de 40 de ani, în Telegraf și Compact, nu a putut rămâne impasibil la această dramă.

„Dumnezeu sa te odihneasca,Lelut!”

… a fost postarea lui Paul Ciuci.

 

Fanii și-au putut lua rămas-bun de la Aurel „Leluț Megastar” Vasilescu, în această seară, de la ora 18:45, la Capela Cimitirului Bellu din București.

Înmormântarea va avea loc mâine, într-o locați pe care familia nu a dorit să o dezvăluie!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: