fbpx
spot_img
spot_img

Val de atacuri verbale la adresa noastră … pentru că relatăm faptele

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Deși site-ul de știri RefleqtMedia.ro nu face altceva decât să relateze faptele confirmate din surse oficiale, dar și neoficiale, totuși coronascepticii s-au gândit să ne atace după un articol despre creșterea cazurilor active de COVID-19 la Câmpia Turzii.

- Advertisement -
- Advertisement -

Puzderie de comentarii jignitoare, răutăcioase, acuzatoare și … total neargumentate, au venit împotriva noastră, dar și împotriva autorităților.

Pentru că, în afară de „vina” de a relata informații oficiale … nu avem altă vină … ne-am gândit să vă arătăm tuturor cine sunt cei care ne contestă:

Ioan Berchi

Cit vreți sa o mai duceți minciuna asta?
Iulia Andreea
Ce chestie, toata vara lumea a fost sanatoasa , au iesit afara fara masca, au fost la petreceri, mare, munte si nu au fost cazuri de covid! Acum ca incepe toamna si imunitatea incepe sa scada si lumea mai raceste, incepe si virusul nostru sa revina la viata!
Aldo Aldo
Primărie a luat bani de zilele Orașul acuma poate să închidă toți în casă 🤮🤮🤮
Andrei Baronu
Iara ancepe
Alex Dede Laslo
Iara vi sor gatat bani pe zilele Turzii de Sfânta Maria naveti ce posta nesimțiților de unde atâta covid 19 de unde atâta vrăjeală pe voi mergeți la lucru
 

După cum puteți observa din comentarii, nivelul de cultură și inteligență al contestatarilor noștri atinge apogeul, dar măcar ne bucurăm de faptul că suntem într-o companie selectă.

La fel ca și noi, Medicul Lehel Csergo (care a văzut cu proprii ochi oroarea COVID-19) a fost atacat din toate părțile de inteligenții coronasceptici.

„Săptămâna trecută am postat câteva păreri personale despre epidemia Covid și despre importanța vaccinării. Postarea a fost preluată și de către două ziare locale. Dacă la postarea inițială comentariile au fost cât de cât decente, pe TurdaNews ele depășesc cu mult limita bunului simț. Nu putea să lipsească veșnicul comentariu “cu cât te-au plătit mă?” Nu are rost să mă leg de aceste comentarii. Dar un comentariu mi-a reținut atenția: dacă sunt un susținător al vaccinării, automat sunt asociat cu guvernanții și alte autorități. “de ce ne-ați lăsat să mergem la munte, la mare, la festivaluri și ne lăsați în continuare?” Nu știu, chiar nu știu să răspund la această întrebare. Nu am nimic în comun cu autoritățile care gestionează pandemia Covid, cum nu au cei mai mulți medici. Nu am fost mulțumit de modul in care s-a gestionat situația pacienților cu formă gravă de Covid in valul 2, sunt nemulțumit și de unele aspecte legate de vaccinare. Ce am scris a fost un sfat de la medic către pacienți, atât cât mă pricep eu.

 
La început de august am fost in concediu prin țară, 11 zile. Am stat în hoteluri, am fost la restaurante, piscine. Am participat și la o nuntă. Nicăieri nu s-au respectat regulile de distanțare, nu s-a purtat mască, nimeni nu m-a întrebat de vaccin sau de sănătate. Și totuși sunt optimist. Ieri am participat la un concertul organizat in cadrul Zilelor Culturale Maghiare, în centrul Clujuiul. Participarea era posibilă numai dacă făceai dovada vaccinării sau aveai un test negativ. Și au fost verificați toți participanții, chiar dacă erau cu miile. Iar participanții au acceptat regulile și s-au conformat.
Nu am fost la Electric Castle, dar sunt convins că lucrurile au decurs la fel. La fel va fi și la Untold.
 
Deci stimată doamnă Gabor Laura, putem merge munte, la mare, chiar și la festivaluri, cu condiția se respectăm anumite reguli. Problema e că cei mai mulți nu respectă nicio regulă. Că știu ei mai bine ce-i de făcut!”, a povestit Csergo pe rețelele de socializare.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: