Vai de capul lui – se vrea dizident, dar nu-și știe numele propriei comune

spot_imgspot_img

În comuna MIHAI VITEAZU, județul Cluj, există un consilier local care încearcă din răsputeri să demonstreze că nu este așa de incult precum pare, da-i cam dă cu virgulă.

Spre exemplu, tovarășul respectiv, consilier local al USR MIHAI VITEAZU s-a trezit cu fața la cearșaf în această dimineață și s-a hotărât să expună public cât este de incult.

„Propunerile USR Mihai Viteazul pentru bugetul pe anul 2023 sunt:

24.000( din 57000)pentru presă și publicitate. (Având în vedere prezența rară la ședințele de consiliu și la activitățile din comuna,vezi 24 IANUARIE , mai mult uni ,,ziariști “și au permis să jignească cetățenii care aveau alte opinii decât ale dumnealor).
 
133.000 pentru învățământ
-pentru îmbunătățirea sistemului after school.
-indexarea burselor cu 20%.
-pentru efectuarea unei expertize tehnice la grădiniță având în vedere incidentul din primăvara anului trecut când o parte din izolație s a desprins. (Siguranța copiilor trebuie să fie pe primul loc).
-dotarea laboratoarelor cu cele necesare pentru a se putea desfășura în bune condiții orele de specialitate (chimie, fizică, biologia, etc
 
 Introducere la amenajări și întrețineri spații a terenului din satul Cheia aflat în fața bisericii Unitariene. (Solicitare venită din partea cetățenilor la întâlnirea care a avut loc în satul Cheia).
 
 La modernizarea drumuri sat Cheia 200.000 solicitarea unor studii de fezabilitate care să țină cont de faptul că în acest sat sunt alunecări de teren și sunt necesare rigole care să preia și se dirijează apele pluviale.(adică proiectele să țină cont de realitatea din teren să nu fie făcute din birou cum s a întâmplat asfaltările din satul Mihai Viteazu str Sf Mihai , Bisericii,Ortodoxă).
 
 Verificarea oportunității de alocare a sumei de 222.000 pentru introducere apă pe strada Florilor Moților Principală și Căprioarei(de fapt există apă pe aceste străzi dar se pare că este conducta uzată iar schimbarea acesteia ar trebui să intre atribuția Companiei de Apă Arieș , care este cea care o are în administrare și încasează taxele în urmă folosirii acesteia).
 
 Vom monitoriza lucrările la reabilitare gard grădiniță sat Cheia , gard parc Cornești , unde sumele alocate mi se par mari , dar având în vedere că lucrările sunt necesare voi susține aceste propuneri.
Cu respect Ioan Balea consilier USR în consiliul local al comunei Mihai Viteazu.”, este expunerea individului.
 
Vă rugăm să remarcați titlul expunerii, unde (din cauza vitezei) Balea n-a fost în stare să scrie corect numele propriei comune – dar el se vrea primar :))
 
De asemenea, vă rugăm să remarcați paragraful îngroșat. Apoi, dragi copii, vă rugăm să-i spuneți domnului „conseler local” că, potrivit regulilor limbii române, în cazul enumerărilor, între elementele din enumerare se pune virgulă.
 
Lăsăm la o parte faptul că, din nou, principala problemă a acestui individ este presa și că, potrivit mentalității sale de comunist incult, rolul presei este să bată din palme și să asiste la elucubrațiile consilierilor locali. Nu bă, incultule, rolul presei este SĂ DISEMINEZE INFORMAȚII, pe care le poate obține, prin orice mijloc, dar n-ai tu treabă! 
 
A, tovarășu conseler, încă ceva … O PARANTEZĂ DESCHISĂ, SE ÎNCHIDE ÎNTOTDEAUNA, spre deosebire de felul în care scrie tovărășia matale… dar … n-ai treabă cu limba română cum n-avem noi cu corupția 🙂 
 
Și ca să nu ne credeți malițioși, iată postarea, în original, a individului:
spot_img
%d