fbpx
spot_img

Vă vine să credeți? Există oameni care CONTESTĂ prezența jandarmilor la Câmpia Turzii

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Activarea Grupei de Jandarmi Câmpia Turzii este, fără îndoială, un lucru pozitiv, atât în ceea ce privește menținerea unui climat de siguranțî în oraș, cât și în descurajarea diverselor acte de vandalism la care sunt supuse obiectele de mobilier public.

Cu toate acestea, se pare că există persoane care nu văd cu ochi buni această grupă de jandarmi, iar cel mai elocvent caz este cel al omului de afaceri, Florin Liviu Talos.

Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, acesta se întreabă retoric: „A devenit Campia Turzii un oras asa de periculos pentru traiul cetatenilor incat pe langa politia nationala si politia locala este nevoie si de jandarmi ? Sau au fost adusi pentru protectia autoritatilor locale ? Or sti ele ceva despre framantarile ce vor veni in acesta iarna si vor sa se protejeze de mania populara.”

Ceea ce nu pricepe Taloș este faptul că prezența jandarmilor la Câmpia Turzii este mai mult decât benefică, în contextul perioadei care urmează:

  • traficul și consumul de stupefiante în rândul tinerilor crește exponențial;
  • sărăcia determină oamenii să fure din locuințe/magazine, chiar să comită acțiuni de tâlhărie;
  • echipajele de poliție și poliție locală sunt, efectiv, depășite numeric, în condițiile în care lipsa de personal de la nivelul Poliției Municipiului îi determină pe oamenii legii să efectueze patrule în tandem cu Poliția Locală.

Aici intervine necesitatea grupei de jandarmi care, prin acțiunile sale, va crește nivelul de siguranță și ordine publică, va descuraja actele de vandalism și va contribui la patrulele pe oraș.

Nu își face nimeni gardă de corp … jandarmii muncesc în beneficiul public.

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Magazin din Campia Turzii, amendat dupa ce vindea haine contrafacute

Magazinul Gamos Com din Campia Turzii, situat pe strada Vasile Alexandri, nr. 7A, s-a ales cu amenda din...

I&C Transilvania Constructii angajeaza deservent incarcator frontal

S.C. I&C Transilvania Constructii S.R.L. angajează Volist - Deservent încărcător frontal.   Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Cerinte:     experiență manipulare încărcător...

Transilvania Impact angajeaza la Campia Turzii

Angajam excavatorist cu experiență. Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Informații la telefon: 0760 233 617. resurseumane@transilvaniaimpact.ro  . . . #angajari #locuridemunca #transilvaniaimpact #icti

Pompierii clujeni atrag atenția! Incendiile de vegetație pot ucide!

Numai anul trecut am intervenit în județul Cluj la peste 900 de incendii de vegetație uscată, fiind printre...
%d bloggers like this: