fbpx
spot_img
HomeȘtiri din sănătateVa vaccinati anti-Covid19? Continuati sa purtati masca!

Va vaccinati anti-Covid19? Continuati sa purtati masca!

- Advertisement -

In contextul apropierii iminente a campaniei de vaccinare Anti-Covid19, tot mai multe persoane se intrea daca persoanele vaccinate vor mai trebui sa poarte masca.

Ei bine, la aceasta intrebare a raspuns Valentin Gheorghita, militarul care va coordona campania de vaccinare.

“Așa cum s-a spus, inclusiv Anthony Fauci a prezentat această recomandare, trebuie să înțelegem că până în momentul în care noi vom atinge nivelul de imunizare colectivă nu trebuie să facem rabat de la respectarea măsurilor de prevenție, pentru că, împreună, practic prin acest efort conjugat, prin această solidaritate socială noi putem să limităm, să reducem foarte mult răspândirea acestui virus.

Dar, dacă ne vom limita doar la respectarea măsurilor de prevenție fără adoptarea unei strategii de vaccinare, nu vom putea pune punct într-un viitor rezonabil acestei pandemii.

Deci, categoric da, este important să respectăm pe mai departe măsurile de prevenție. La un moment dat, aceste măsuri vor fi ușor, ușor retrase, atunci când se va atinge pragul de imunizare colectivă.”, a spus medicul militar.

Explicatia este foarte simpla: persoanele vaccinate pot fi PURTATOARE DE VIRUS si pot transmite boala catre cele care nu s-au imunizat.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Marcel (mani)Vela a cedat presiunilor popilor – iată ce prevede acordul...

0
România are toate șansele ca, în următoarele două săptămâni, să-și TRIPLEZE numărul de infecții cu Coronavirus și totul s-ar putea întâmpla din cauza unui...

Viol lângă Sebeș

Comentarii

%d bloggers like this: