spot_img
spot_img

Va pierde Turda 8.5 milioane de lei? Se decide in acest an

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

In octombrie 2017, Tribunalul Cluj a dat castig de cauza Societatii de Transport Public Alba Iulia, in procesul intentat Municipiului Turda.

Obiectul procesului a fost recuperarea de catre STP a sumelor pe care Consiliul Local Turda a refuzat sa le acorde, sub forma de subventie, pentru biletele de transport destinate pensionarilor.

Hotararea a fost luata, la momentul respectiv, la propunerea primarului din perioada la care face referire procesul dintre STP si Municipiul Turda (iulie 2012 – februarie 2016), Tudor Stefanie.

Astfel s-a ajuns in situatia in care instanta de fond sa oblige Municipiul la plata sumei de 8.5 milioane de lei.

In 8 ianuarie, administratia locala, condusa de Cristian Matei a intentat recurs, care va fi judecat la Curtea de Apel Cluj.

Exista mari sanse ca instanta superioara sa intoarca rezultatul initial, iar Turda sa scape de plata acestei sume exorbitante pentru bugetul local.

Totusi, daca rezultatul procesului ramane acelasi, Primaria Turda are obligatia de a se indrepta, economic si penal, impotriva acelora care au favorizat un asemenea dezastru!

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Salarii extraordinare, la Kaufland TURDA – câștigurile încep de la 3500 lei

Candidaţii care stăpânesc germana şi vor să lucreze la Kaufland pot aplica pentru postul de asistent manager sau...

Drapelul național românesc, omagiat cu mare fast, la Turda

Autoritățile locale ale Municipiului Turda au organizat, astăzi 26 iunie 2022, cu ocazia Zilei Drapelului Național, o serie...

Tornadă în apropierea Turzii!

Un turdean a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ceea ce pare o formațiune sub formă...

Lucrari in ritm alert, la o gradinita din Turda

🏗 Avansează lucrările de modernizare din cadrul proiectului Reabilitarea, extinderea și dotarea Grădiniței cu program prelungit Sfânta Maria...
spot_img

Casa lovita de fulger in timpul furtunii de azi-noapte

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această noapte la un incendiu care a afectat un garaj și o casă în localitatea...
%d bloggers like this: