spot_img

Va folosi Dorin Lojigan mandatul de primar pentru un loc călduros în Camera Deputaților? Informații BULVERSANTE

Date:

Share post:

La nivelul Municipiului Câmpia Turzii au apărut o serie de informații care-l vizează pe primarul, Dorin Lojigan.

Se pare că pe gura lumii a încăput povestea potrivit cărora singurul motiv pentru care Dorin Lojigan ar dori un nou mandat de primar este pentru a-l folosi ca monedă de schimb pentru un loc călduros în Camera Deputaților.

De altfel, tot mai multe persoane comentează în acest sens, astfel că am decis să-l contactăm pe Lojigan pentru a afla de la el care-i sunt planurile.

„Prioritatea mea a fost, este si va fi Câmpia Turzii. Am muncit mult în anii acestia si pentru prima dată municipiul Câmpia Turzii are șanse mari de dezvoltare. In primul rand politica de rezonare a municipiului pe lângă că a dus la scăderea impozitelor pentru populație, a dus la atragerea investitorilor in zona. Șomajul a ajuns sub 1% si doar cine nu vrea, nu munceste. Totodată au crescut veniturile. In al doilea rand, proiectele de dezvoltare urbană, mai ales cele pe fonduri europene, vor schimba față orașului. Ganditi-va ca vorbim de aproape 80 milioane euro bani care treptat vor intra în oras.

Deci ca si concluzie, voi candida si voi câștiga al doilea mandat de primar. Nu ma intereseaza, pentru perioada 2020 – 2024, nici o candidatură în Parlamemtul Romaniei.”, a spus Lojigan.

Organizația Municipală PNL Câmpia Turzii se află printre fruntașele județului Cluj. Tocmai din acest motiv, afirmațiile lui Lojigan sunt foarte importante, deoarece dovedesc că acesta pune pe primul plan un mandat de primar care atrage muuuuulte bătăi de cap, mai presus de o candidatură la Camera Deputaților, care i-ar aduce și venituri mai multe, dar și o responsabilitate mult mai mică.

spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social

Subscribe

spot_img

Popular

More like this
Related

Mafia Pădurilor în instanță!

Pe rolul Judecătoriei Turda apare o nouă lovitură pentru...

Statul Major CONFIRMĂ – șoferul vinovat de producerea accidentului de la Turda era …

RefleqtMedia a intrat posesia unor informații foarte interesante, care-l...
%d bloggers like this: