spot_img

Va fi Irina Munteanu noul prefect de Cluj? Iată toate calculele acestei ecuații

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Declarațiile președintelui PNL, Florin Cîțu, privind atribuirea funcțiilor de prefecți în județe, ca urmare a negocierilor purtate între PNL, PSD și UDMR a deschis drumul unui nou succes în cariera subprefectului de Cluj, Irina Munteanu.


Tot mai multe voci susțin că aceasta va deveni noul prefect al Clujului, însă există și posibilitatea ca Irina Munteanu să nu primească această „binecuvântare” de la mai-marii partidului.


Devenită subprefect în 2020, Irina Munteanu a coordonat activitatea de vaccinare anti-COVID-19, s-a implicat activ în coordonarea activității de dotare a Centrului de Transfuzii Sangvine Cluj Napoca, cu aparat de plasmafereză și, de asemenea, a fost în linia întâi a luptei cu COVID-19.


Totodată, în perioada dintre mandatele lui Mircea Abrudean și Szillard Tașnadi, conducerea Prefecturii Cluj a fost asigurată de aceeași, Irina Munteanu.


Cu alte cuvinte, capacitățile sale manageriale și umane o recomandă, fără echivoc pentru a deveni noul prefect. Dar … ce se va întâmpla dacă nu va deveni prefect?


Păi, conform informațiilor obținute pe surse de RefleqtMedia, în această situație jocul se joacă potrivit zicalei, TOTUL SAU NIMIC.
Astfel, dacă Irina Munteanu nu va primi funcția de prefect, mai mult ca sigur că nu va mai fi nici subprefect, or asta ar însemna o palmă dată uneia dintre cele mai puternice organizații municipale ale PNL, cea de la Câmpia Turzii.


O astfel de „pedeapsă” față de PNL Câmpia Turzii ar putea arunca PNL Cluj într-o adevărată degringoladă, în condițiile în care sursele RefleqtMedia afirmă faptul că președintele PNL Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN, a fost ofertat – în repetate rânduri – de Forța Liberală, partidul pe care-l plămădește Ludovic Orban, prieten foarte bun al edilului de la Câmpia Turzii.


Nu credem că Florin Cîțu, Alin Tișe, Daniel Buda și Emil Boc își permit să piardă o întreagă organizație, care a adus atâtea succese PNL-ului, astfel că există mari șanse ca aceștia să acorde – într-adevăr – funcția de prefect Irinei Munteanu.


Desigur … totul se joacă!

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

VOCI PENTRU SĂNĂTATEA MINTALĂ

Conform Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), ”unul din patru oameni din lume a avut, are sau va avea...

EXCLUSIV: Furt de pește la Complexul de Agrement „La Trei Lacuri”

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Câmpia Turzii a fost depistat de paznicii Complexului de...

Iata detalii despre incendiul de la ISCT!

RefleqtMedia are onoarea de a fi primul site local care va prezinta fotografii exclusive de la incendiul de...

Incendiu in Combinatul Metalurgic Campia Turzii

In urma cu 10 minute, un incendiu violent a izbucnit in incinta ISCT. Fumul negru si gros a alertat...
spot_img

ANUNȚ DE PARTICIPARE la sesiunea I de selecție a proiectelor care vor beneficia de finanțare nerambursabilă de la bugetul local ...

Autoritatea finanţatoare, Primăria Municipiului Câmpia Turzii, cu sediul în Câmpia Turzii,                                 str. Laminoriștilor, nr.2, cod fiscal 4354566, telefon (+40)264 368001, fax (+40)264365467,                  e-mail:primaria@campiaturzii.ro, în...
%d bloggers like this: