19.9 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiV-ati intrebat vreodata de ce a scapat Petre Pop de demitere in...

V-ati intrebat vreodata de ce a scapat Petre Pop de demitere in noiembrie? Va spunem noi

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Pe ordinea de zi a sedintei ordinare de consiliu local, care va avea loc saptamana viitoare la Campia Turzii figureaza un proiect de hotarare privind aprobarea noii organigrame si a statului de functii din Primarie.

Ceea ce este schimbat fata de vechea organigrama este faptul ca dispare functia de City Manager, astfel ca Petre Pop va ramane fara functie si, automat, va fi demis din Primarie.

Doar ca, in toamna anului trecut a mai fost o modificare a organigramei incare, prima data aparea desfiintarea postului, apoi cand s-a ajuns la vot, s-a renuntat la acest lucru.

De ce? Simplu, angajatii din subordinea lui Lojigan au intocmit un studiu din care reiese ca Primaria ar fi mai eficienta fara City Manager, iar acest studiu, la prima tentativa de modificare a organigramei si demitere a lui Pop lipsea.

De ce s-a facut acel studiu? Simplu, pentru ca este de asteptat ca Petre Pop sa atace hotararea in instanta, iar primarul vrea sa se blindeze cu acte, astfel incat Pop sa nu il poata acuza de vendeta politica.

Este o vendeta politica? … Nu stim si nici nu ne hazardam sa ne dam cu parerea.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: