spot_img

USRPLUS Turda s-a specializat în sesizări

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

În ultimele 3 luni, USRPLUS Turda a transmis mai multe sesizări către Inspectoratul de Stat în Construcții, cu privire la mai multe lucrări inadecvate, efectuate pe raza Municipiului Turda. Ultima sesizare se referă la strada Bogata, acolo unde efectele lucrărilor de reabilitare au rezistat mai puțin de un an.

 

Ei bine, după o nouă sesizare la ISC, constructorul lucrării de pe strada Bogata a revenit la locație, efectuând noi lucrări de reparații.

”Se pare că antidotul la mântuiala primarului-moșier Matei este sesizarea către organele de control! Acum câteva zile semnalam Inspectoratului de Stat în Construcții Cluj lucrările de mântuială de pe strada Bogata. Efectul imediat: astăzi se lucra la asfaltarea gropilor! Sperăm să se refacă și asfaltul faianțat pe mari porțiuni și să se scoată gurile de canalizare de sub trotuar! Vom urmări îndeaproape procesul de refacere a lucrărilor deficitare!

Într-un oraș cu administrație eficientă și transparentă, aceste lucruri nu ar trebui să se întâmple! Acolo, primarul ar urmări calitatea lucrărilor, încadrarea lor în timp, folosirea materialelor de calitate și ar refuza recepția lucrărilor de mântuială, care se distrug la câteva luni de la finalizare! În același oraș, inspectorii primăriei ar fi permanent pe teren pentru a monitoriza lucrările și a colabora îndeaproape cu executantul acestora! Nu este cazul primarului „Eu am hotărât!” Matei și a administrației lui, care nu au reacție la deficiențele de execuție. Îl ajutăm noi să fie mai eficient, prin prezența noastră în stradă și prin sesizarea lucrărilor de mântuială”, a transmis USR Turda.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Turda: începe reabilitarea a două străzi din cartierul Primăverii

Primarul Municipiului Turda, Cristian Octavian Matei, a anunțat în această seară demararea lucrărilor de reabilitare a două străzi...

Prima zi a Festivalului Verde la Turda

Astăzi a fost despre mânuțe dibace care și-au amenajat grădina de relaxare din curtea școlii sau a grădiniței...

Obsedat sexual – își freacă penisul în Parcul Central Turda

Un individ cu evidente probleme psihice a fost filmat în timp ce se masturba, în Parcul Central Turda. Clipul...

ACSA Câmpia Turzii – abonată la contracte publice – își cere insolvența

Cu datorii de peste 30 de milioane de lei, ACSA Câmpia Turzii SA, societate care desfășoară mai multe...
spot_img

Cluj Napoca a ajuns la incidență 11 – Aproape toată zona Turda – Câmpia Turzii e în scenariu ROȘU sau mai rău

În timp ce spitalele colcăie de cazuri grave COVID-19 și morți cauzați de LIPSA DE ANTIVIRALE, județul Cluj se afundă, tot mai mult, în...
%d bloggers like this: