spot_img

USRPLUS fierbe, iar Ciprian Rigman ar putea fi victimă colaterală

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Organizația clujeană a USRPLUS este pe un constant butoi cu pulbere, iar demisia lui Dacian Cioloș de la conducerea organizației naționale nu a făcut decât să intensifice tensiunile din organizația județeană.

Atât de mare e „râca” dintre useriști, încât în acest week-end, presa clujeană a publicat o scrisoare primită de la un anonim, în care se arată detalii picante despre războiul intern din partidul condus, la Cluj, de Camelia Sălcudean.

Salutare!

În USR Cluj a început războiul. Președinta filialei județene este în război cu președinta filialei Cluj-Napoca

Camelia Sălcudean, discipola și invenția lui Sergiu Hossu, a învățat rapid de la Hossu ce înseamnă să fii dictator. Prin metode securiste, își dorește să controleze în totalitate fiecare filială.

De când a ieșit președinte, Camelia Sălcudean nu a alocat niciun ban pentru filialele din județ. Nu sunt semnate contracte cu presa clujeană.

Culmea nesimțirii a fost când Camelia Sălcudean a certat-o pe Manuela Petrescu fiindcă aceasta din urmă și-a permis să-l contacteze pe Dacian Cioloș. Deranjată că Petrescu și-a permis să nu respecte ierarhia, Sălcudean pune de un puci intern cu scopul de a o da jos pe Manuela Petrescu.

Până nu demult, Manuela Petrescu a fost un locotenent fidel. Când Sălcudean a dat ordin ca fostul președinte USR Cluj-Napoca, Iakob Attila, să fie executat, Manuela Petrescu a executat.

Ce nu știe doamna general Sălcudean este faptul că noi știm despre tot ce face în filială. Știm de slugile fidele:

  • Anca Șerban (voi veni cu detalii despre dânsa, despre declarația de avere și despre trecutul ei politic și despre anumite inginerii financiare),
  • Ciprian Rus (expertul în toate, omul care nu are nicio problemă să te jignească, indiferent că ești femeie sau bărbat. Un grobian!),
  • Cornel Botoroagă (un om de care partidul a avut grijă să fie numit într-un loc călduț. O să revin cu detalii despre cum a ajuns acest individ să se ocupe de construcția Spitalului Regional din Cluj).

Despre celelalte slugi o să revin cu detalii.

Mesajul doamnei președinte este clar:

“Trebuie terminați sau izolați  toți membrii din vechiul USR și bineînțeles toți cei care nu sunt pe aceeași lungime de undă cu doamna Sălcudean și gașca ei”.

Pentru foarte mulți din conducerea filialei USR Cluj, funcțiile din biroul județean sunt cele mai mari realizări din viața lor. Astfel, vor face orice să-și păstreze pozițiile.

Oamenii capabili din USR Cluj sunt marginalizați, pe ideea “omoară-i ca să nu devină vizibili” (Anca Marcu, Eleonora Vinteler, Ciprian Rigman, Carol Szas și pe mulți alții îi așteaptă soarta Manuelei Petrescu și cea a Simonei Cristea).

Pe rețeta Simona Cristea, aceiași actori – Anca Serban, Cipri Rus și Cornel Botoroaga sub bagheta doamnei general Sălcudean – își pun în aplicare execuția Manuelei Petrescu.

Dragi clujeni, moraliștii de la USR sunt niște fățarnici. Pe ideea “Fă ce zice popa și nu ce face popa!”, în plină pandemie, cei de la USR s-au distrat la microrevelion în Decembrie, fără măști și pe banii contribuabililor.

Unde? Simplu: la Univers T (o să revin cu mesaj sa vă explic de ce la Univers T. Știu Anca Șerban și Camelia Sălcudean și, bineînțeles, cineva de la PNL). După cheful de la Univers T (nefiind de ajuns) petrecerea s-a mutat la sediul USR.
O să mai revin cu picanterii”, se arată în „scrisoarea” trimisă de anonimul din sânul filialei USRPLUS Cluj.

După cum se vede, președintele USRPLUS Turda, profesorul de istorie, Ciprian Rigman, se numără printre cei care – conform informațiilor din scrisoare – ar trebui marginalizați.

Ciudat acest lucru, deoarece Rigman este cel care a regândit strategia USRPLUS Turda, îngropând securea războiului inclusiv cu presa locală.

Dar, problemele lui Rigman i se trag de pe vremea când, la Turda, a început scandalul între useriști și plusiști. Acum vreo 2-3 ani, organizația USR Turda îi făcea plângere penală la DNA fostei directoare a Salinei Turda, Simona Baciu. Motivul real? Simona Baciu intrase în PLUS, după ce primise ofertă și de la USR.

Plângerea s-a clasat, cele două partide „s-au unit”, iar aripa PLUS a partidului i-a făcut plângere lui Rigman la forurile superioare din partid, că nu poate candida la alegerile locale deoarece provenea din alt partid parlamentar, mai exact – PNL.

Plângerea formulată de PLUS a primit aviz favorabil, iar Rigman a fost tras pe linie moartă.

Și uite-așa… cu șuturi în gleznă, USRPLUS se transformă dintr-un partid de nișă, într-unul de pluton sau chiar într-o dezamăgire.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Turda: începe reabilitarea a două străzi din cartierul Primăverii

Primarul Municipiului Turda, Cristian Octavian Matei, a anunțat în această seară demararea lucrărilor de reabilitare a două străzi...

Prima zi a Festivalului Verde la Turda

Astăzi a fost despre mânuțe dibace care și-au amenajat grădina de relaxare din curtea școlii sau a grădiniței...

Obsedat sexual – își freacă penisul în Parcul Central Turda

Un individ cu evidente probleme psihice a fost filmat în timp ce se masturba, în Parcul Central Turda. Clipul...

ACSA Câmpia Turzii – abonată la contracte publice – își cere insolvența

Cu datorii de peste 30 de milioane de lei, ACSA Câmpia Turzii SA, societate care desfășoară mai multe...
spot_img

Sanse minime ca referendumul sa treaca

Biroul Electoral Central a anunat cifrele aferente prezentei la vot la referendum. La ora 16:00 se inregistreaza o prezenta de 15.21%, ceea ce inseamna o...
%d bloggers like this: