spot_img
spot_img

USR Turda, despre eșecul echipei de fotbal: 1.200.000 de lei pe an, pentru o retrogradare în Liga 4!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

”Cât ne costă RETROGRADAREA Sticlei Turda în liga a IV-a: 1 200 000 de lei/an, plătiți din bugetul local! Aici a dus „proiectul fotbalistic pentru turdeni”, lansat în 2016 de primarul Matei”, acuză USR-iștii turdeni.

USR Turda critică în termeni duri eșecul echipei de fotbal, care a retrogradat din Liga 3, fiind pe ultimul loc într-o serie în care nu toate competitoarele sale au avut un buget mai mare decât cel alocat de Municipiul Turda, respectiv 100.000 de lei/lună.

„Vă mai aduceți aminte de proiectul fotbalistic pentru turdeni, lansat în 2016 de primarul Matei? Cel care trebuia să stimuleze afirmarea tinerelor talente locale? Să vedem ce a produs acest așa-zis proiect după 6 ani: clasări mediocre în liga a III-a, încununate în acest an cu o retrogradare în liga a IV-a, în spatele unor echipe din Ungheni sau Ocna Mureș; 6 800 000 de lei sau 1 400 000 de euro, cheltuiți din bugetul local în cei 6 ani, fără niciun rezultat, în afară de această retrogradare rușinoasă, desființarea echipei a doua și a grupelor de juniori republicani, dezinteres total față de juniori, abandonați sorții, după cum afirmă chiar tinerii sportivi; 0 investiții în infrastructura fotbalistică!

Mai mult, aruncând totul într-o gaură neagră financiară și sportivă, administrația locală nu a sprijinit în niciun fel celelalte echipe locale, anulând finanțările pe legea 350, și a uitat total de sportul de masă, ținând închise cu lacăt curțile școlilor!

Dincolo de eșecul sportiv, ceea ce supără este lipsa totală de transparență în cheltuirea banilor publici pentru fotbal, nimeni nu știe și nu vede pe ce s-au cheltuit cei 1 400 000 de euro?! Performanță nu, infrastructură nu! Degeaba au chemat consilierii noștri locali, în speță Gabriela Blăniţă, conducerea clubului în comisiile Consiliului Local cu un raport privind rezultatele sportive și cheltuielile financiare, că sfidarea a fost totală. Nu ne mai rămâne decât sesizarea autorităților de control financiar!”, a spus Florin Țifui, membru în Biroul Local al USR Turda.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Lucrari in ritm alert, la o gradinita din Turda

🏗 Avansează lucrările de modernizare din cadrul proiectului Reabilitarea, extinderea și dotarea Grădiniței cu program prelungit Sfânta Maria...

Cristian Matei, mesaj de felicitare pentru elevii de 10 ai Turzii

Turda are elevi de nota #10! 💟   Dragi absolvenți ai claselor a VIII-a, vă felicit pentru rezultatele bune obținute...

El este singurul elev de 10 curat la Evaluarea Națională, din zona Turda-Câmpia Turzii

Șeful de Promoție al Școlii Gimnaziale „Ioan Opriș” din Turda, David Ciutureanu, a reușit să obțină media 10...

Bărbat din Vaslui, arestat preventiv de Judecătoria Turda, după ce a fost arestat de polițiștii din Câmpia Turzii, fiindcă a făcut scandal în autocar,...

E frumoasă România, nu-i așa? Atât de frumoasă încât oameni care locuiesc în diverse zone ale țării ajung...
spot_img

OBLIGATORIU doar cu FFP2 sau masca medicala

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta va prelungi starea de alerta cu inca 30 de zile, incepand din 8 ianuarie. Mai mult, pentru preîntâmpinarea afectării activității...
%d bloggers like this: