spot_img

USR Turda au „ciordit” un proiect, ca să aibă cu ce se lăuda!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Ieri dimineață, USR Turda a venit cu un comunicat de presă potrivit inițierea unui proiect de hotărâre pentru atragerea de fonduri în vederea amenajării unor stații de încărcare pentru autoturismele electrice din Turda.

Ei bine, după acel comunicat, RefleqtMedia a stat de vorbă cu oficialii Primăriei Turda, care ne-au confirmat faptul că proiectul de HCL depus de USR Turda este întocmit GREȘIT și ILEGAL.

„Nu au cuprins indicatorii tehnico economici care se realizează in conformitate cu prevederile HG 907/2016 HG nr. 907/2016 privind etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice, publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 1061 din 29 decembrie 2016.”, ne-au transmis surse din Primăria Turda.

De fapt, ce-au făcut useriștii? 

Au primit ordin „de mai sus” să inițieze un proiect de hotărâre, ca să aibă cu ce se lăuda, dar problema lor este că l-au făcut incomplet, fără indicatori tehnico-economici, fără nimic – doar pentru laudă.

În schimb, departamentul de Proiecte Europene din Primăria Turda lucrează la proiectul privind atragerea de fonduri pentru stațiile de încărcare de ceva vreme … iar ei fac proiectul ca la carte.

„Se lucrează la documentație întrucât trebuie indicatori tehnico economici și inițiate deja demersuri pt realizarea DALI in vederea asigurării energiei electrice de către Electrică SA”, ne comunică surse din Primăria Turda.

Știm, știm … vor spune iarăși că „obediență”, că „presa aservită” … fără să vadă că au o mare problemă de fond … și tot ceea ce fac este SUPERFICIAL!

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Simina Teodora POP de la CNMV Turda, locul 3 la Concursul National de Lectura si Interpretare “Ionel Teodoreanu” de la Iasi

Felicitări SIMINA pentru reușită!❤️ Jocul fanteziei, creativitatea, întrepătrunderea subtilă a unor limbaje artistice diferite - limbajul plastic și cel...

Trândăveala Consiliului Județean Cluj alungă investitorii de la Tetarom 5 Luna

Deși în luna februarie se zvonea că un gigant auto ar fi interesat de Parcul Industrial Tetarom 5,...

Știrea cititorului: Copiii din Milano și Manchester înghit praf ca la Turda?

O cititoare RefleqtMedia ne-a trimis, prin Messenger, două clipuri sugestive, precum și un text foarte agresiv, cu privire...

Tragedie la aeroportul Târgu Mureș – a căzut cu parașuta

Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un tânăr,...
spot_img

Câmpia Turzii așteaptă Crăciunul pe acordurile bas-baritonului de talie mondială, ZOLTAN NAGY

Concertul Extraordinar de Crăciun - eveniment de marcă în Municipiul Câmpia Turzii, organizat marți,17 decembrie 2019, îl va avea ca invitat special pe Zoltan...
%d bloggers like this: