spot_img
spot_img

USR SPUNE: ”PSD, ALDE și UDMR au respins în Senat legea USR de eliminare a pensiilor speciale, inclusiv pentru parlamentari.”

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Liviu Dragnea și ceata lui susțin menținerea pensiilor de lux și a privilegiilor, deși se prezintă ca partid al echității sociale. Doar în 2017, cei 184.000 de pensionari speciali au costat 6,6 miliarde lei bugetul de stat.

Colega mea Florina Presadă a adus argumente bazate pe cifre că acest sistem de pensii speciale este inechitabil și nesustenabil. A fost în zadar. Propriile privilegii au cântărit mai mult la decizia de vot.

USR susține că oamenii trebuie să primească pensii pe măsura muncii și contribuției lor, fără favoritisme. Vom continua lupta pentru eliminarea pensiilor speciale în Camera Deputaților, care este și decizională.

Acum, pentru că suntem în minoritate, nu putem câștiga toate bătăliile. Putem să-i blocăm, putem să-i amânăm. Avem însă convingerea că din ce în ce mai mulți români văd că USR este partidul care face și vrea o altfel de politică și ne vor da votul lor.”

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Iată farmaciile din Turda, Câmpia Turzii și comunele limitrofe, care acordă prim-ajutor în caz de caniculă

Dragi cititori, ne așteaptă 3 zile toride, pe malul Arieșului și, pentru a ne asigura că aveți toate...

Racoreste-te si distreaza-te in singura piscina exterioara incalzita din zona! La doar 10 km de Campia Turzii!

𝐍𝐎𝐔 𝐋𝐀 𝐂𝐀𝐒𝐀 𝐀𝐁𝐁𝐘 👇😀✅ 𝐏𝐈𝐒𝐂𝐈𝐍𝐀 𝐄𝐗𝐓𝐄𝐑𝐈𝐎𝐀𝐑𝐀 𝐜𝐮 𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐦 𝐝𝐞 𝐢𝐧𝐜𝐚𝐥𝐳𝐢𝐫𝐞 este deja funcțională ! 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀✅🛑💥CASA DE OASPETI ABB𝐘...

Mormânt vechi de 4700 de ani, descoperit în Munții Apuseni

Un mormânt descoperit de cercetătorii americani, în anul 2019, într-o comună din Apuseni s-a dovedit a fi vechi...

Mesaje RO-ALERT pentru zona Mihai Viteazu, Iara, Moldovenești – pericol de grindină, COD PORTOCALIU!

Cetățenii care locuiesc în localitățile Mihai Viteazu, Cornești, Cheia, Buru, Iara, Moldovenești, Petreștii de Jos, Lita, Plăiești, Măgura...
spot_img

Consultare publică: Ghidul pentru contractarea granturilor de către IMM-uri

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a publicat în dezbatere publică, pentru o perioadă de zece zile, noul ghid privind granturile de investiții - măsura...
%d bloggers like this: