fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiUSR Câmpia Turzii suferă de bipolarism
spot_img
spot_img

USR Câmpia Turzii suferă de bipolarism

- Publicitate -
spot_img

Ieri după-amiază, mai multe persoane din Câmpia Turzii, printre care și primarul municipiului, Dorin Lojigan, dar și subsemnatul, au distribuit postarea lui Sebastian Bodu, cu elucubrațiile unui fost membru al USR, numit Daniel Coste.

La câteva minute de la postarea noastră, PR-istul USR Câmpia Turzii ne-a sunat pentru „a-i ajuta” cu un comunicat de presă pe acel subiect.

Le-am dat adresa noastră de email, asigurându-i că le vom publica respectivul comunicat.

După abordarea elegantă a PR-istului lor, președintele USR Câmpia Turzii, Gabriel Mureșan Pop a început să posteze comentarii pe rețelele de socializare, care nu aveau nimic în comun cu eleganța și profesionalismul pe care l-a demonstrat PR-istul lor.

Practic, nu a dat lungul cu latul, iar atacurile președintelui USR Câmpia Turzii la adresa subsemnatului a semănat mai mult cu o atitudine demnă de un comis-voiajor, nicidecum cu cea a unui lider politic.

Ca atare, pe viitor, când USR ne va cere „să-i ajutăm” cu publicarea unor comunicate de presă, vom fi mult mai sceptici, deoarece ne așteptăm ca după telefonul „candid” să urmeze o serie de atacuri murdare, pe rețelele de socializare.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: