fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiUSR CAMPIA TURZII SE DEZICE DE FLAVIU BOTA
spot_img
spot_img

USR CAMPIA TURZII SE DEZICE DE FLAVIU BOTA

- Publicitate -
spot_img

Filiala USR Câmpia Turzii, susține și apreciază orice investiție pentru municipiul nostru ,implicit și acest Computer Tomograf cumpărat de Consiliul Județean pentru Spitalul Municipal ,,Dr. Cornel Igna’’.


În urma articolelor apărute în presa locală referitoare la poziția USR Câmpia Turzii vis-a-vis de această achiziție a computerului tomograf, facem următoarele precizări:


-USR Câmpia Turzii, NU contestă achiziția acestui Computer Tomograf și consideră oportună această investiție, menită să imbunătățească actul medical pentru pacienții și bolnavii din zonă.


– USR Câmpia Turzii, se dezice de opinia colegului nostru Flaviu Bota care printr-o postare personală cu referire la acest CT, a stârnit acest val de reacții negative din partea presei locale și a unor cetățeni.


În virtutea faptului că fiecare dintre noi avem dreptul la libera exprimare, indiferent că suntem membrii ai unui partid politic sau nu, vă îndemnăm să tratați orice reacție/opinie a unui membru USR ca pe o opinie personală fără să fie considerată o poziție oficială a unui partid politic.

Cu deosebită considerație,
Președintele Filialei USR Câmpia Turzii
Gavrilă Mureșan-Pop

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: