fbpx
spot_img

USR Câmpia Turzii cu dezinformarea, Primăria Câmpia Turzii cu realizarea

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

În urmă cu o lună și o zi, USR Câmpia Turzii arunca pe pagina lor de facebook o informație menită să decredibilizeze administrația locală din oraș.

„În ultima postare v-am anunțat că am solicitat în baza legii 544/2001, informații despre proiectele de investiții, respectiv stadiul lor de implementare. Dacă pe site-ul Primăriei erau majoritatea dintre ele cu termenul de finalizare expirat, azi le găsim pe toate modificate și prelungite până în 2023…

Vestea tristă în fotografia atașată”

Ei bine, în această seară, Primăria Municipiului Câmpia Turzii a publicat faptul că PRIMUL AUTOBUZ HIBRID a ajuns în oraș.

Astăzi a ajuns la Câmpia Turzii primul autobuz hibrid, care va compune parcul auto al societății de Transport Public Local. Acesta a fost achiziționat cu fonduri europene, în baza proiectului de mobilitate urbană durabilă, implementat de Primărie.

Până la finele anului 2022, furnizorul, Solaris Bus & Coach Sp.z.o.o, va livra toate cele 7 autobuze hibrid care vor intra în dotarea Municipiului Câmpia Turzii.
 
După omologarea RAR și înmatriculare, autobuzele vor fi scoase pe traseu, în cadrul primei companii de transport public de persoane din Municipiul Câmpia Turzii.
 
Chiar dacă unele voci politice au afirmat că, în anul 2022 nu va ajunge niciun autobuz la Câmpia Turzii, faptele vorbesc de la sine.
 
Primăria Municipiului Câmpia Turzii își respectă toate termenele asumate, în conformitate cu proiectele europene implementate.
 
Știm că în orașul nostru sunt cetățeni inteligenți, care înțeleg că aceste proiecte se implementează etapizat, în conformitate cu legislația în vigoare. Prin urmare este absurd să contești proiectele europene, până când acestea nu se finalizează.”, se arată în comunicatul remis de Primăria Câmpia Turzii în această seară.
 
Am subliniat ceea ce este cel mai important, și anume faptul că TOATE AUTOBUZELE vor ajunge în oraș până la finele anului 2022.
 
Deci … USR Câmpia Turzii a dezinformat, în mod public! Oare, nu la fel dezinformează și în ceea ce privește Parcul Central „Ionel Floașiu”? Oare nu se duce o campanie perfidă de destabilizare a orașului?
spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

Magazin din Campia Turzii, amendat dupa ce vindea haine contrafacute

Magazinul Gamos Com din Campia Turzii, situat pe strada Vasile Alexandri, nr. 7A, s-a ales cu amenda din...

I&C Transilvania Constructii angajeaza deservent incarcator frontal

S.C. I&C Transilvania Constructii S.R.L. angajează Volist - Deservent încărcător frontal.   Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Cerinte:     experiență manipulare încărcător...

Transilvania Impact angajeaza la Campia Turzii

Angajam excavatorist cu experiență. Punct de lucru: Câmpia Turzii.   Informații la telefon: 0760 233 617. resurseumane@transilvaniaimpact.ro  . . . #angajari #locuridemunca #transilvaniaimpact #icti

Pompierii clujeni atrag atenția! Incendiile de vegetație pot ucide!

Numai anul trecut am intervenit în județul Cluj la peste 900 de incendii de vegetație uscată, fiind printre...
%d bloggers like this: