fbpx
spot_img

USR Câmpia Turzii contestă lucrările efectuate la Pasajul de la LIDL

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

În această după-amiază, USR Câmpia Turzii a postat un comunicat social-media prin care contestă calitatea slabă a lucrărilor de reabilitare a pasajului de pe strada Laminoriștilor.

Lucrările scumpe, dar care țin puțin, par să fie pe placul administrației noastre locale. Genul acesta de lucrări, precum cea din imagini, ar trebui să beneficieze de o garanție pe o perioadă de cel puțin 5 ani, teoretic.

 
Adică dumneavoastră ați fi multumiți dacă după nici 2 ani de la renovarea tencuielii casei, aceasta ar arăta ca în pozele de mai jos și ar fi nevoie sa interveniți? Ați accepta așa ceva? Vedem cum o lucrare cu valoare considerabilă se deteriorează pe zi ce trece după aproximativ 2 ani. Asemenea lucrări nu ar fi trebuit sa se deterioreze atat de repede.
 
Recent se preciza prin presă ca municipiul are o administrație performantă. Probabil la capitolul scrierii de proiecte, dar la implementarea și urmărirea lor, lucrurile nu merg așa cum ne-am dori, mai ales că administrația locală are dublă calitate: atât de beneficiar al lucrărilor, cât și de acționar principal al prestatorului lucrărilor, cum este cazul de față în care Domeniul Public S.A. a executat lucrările. Deci fără îndoială are toate pârghiile să facă lucrurile cum trebuie.
 
Rămânem cu speranța că în viitorul apropiat, acum că a trecut și sezonul rece, administrația să treacă la remedierea problemelor. Dar cel mai probabil va fi tot ceva de mântuială, având în vedere că Domeniul Public S.A. este în proces de insolvență, iar compania nici măcar nu depune garanția de bună execuție pentru lucrările executate, fapt care va pune administrația în situația de a repara totul din bani proprii.
#garantiadebunaexecutie #DomeniuPublic #Infrastructura #proastacalitate”, transmit reprezentanții USRPLUS Câmpia Turzii.
spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

El e proful de istorie de la CTVU care isi duce elevii la meciurile de baschet ale U Cluj

Sa ai un profesor bun este u binecuvantare, dar sa ai unul care te duce la meciuri si...

Tentativa EȘUATĂ de flagrant a Politiei Campia Turzii – in aceasta seara!

O intamplare care miroase a abuz sau eroare politieneasca s-a petrecut, in aceasta seara, la Campia Turzii. Dupa ce...

Video fantastic: Avram Gal a devenit „regele cărnii de vită”!

În cadrul unei postări pe tiktok, Avram Gal, patronul Transylvania Steak House, a primit supranumele de „rege al...

Două noi parcări de reședință, pe străzile  Aviatorilor și Plopilor

✅Înainte de începerea acestor lucrări, în cele două zone erau construite garaje, dintre care multe stăteau nefolosite. Prin...
%d bloggers like this: