spot_img

USR Câmpia Turzii contestă lucrările efectuate la Pasajul de la LIDL

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

În această după-amiază, USR Câmpia Turzii a postat un comunicat social-media prin care contestă calitatea slabă a lucrărilor de reabilitare a pasajului de pe strada Laminoriștilor.

Lucrările scumpe, dar care țin puțin, par să fie pe placul administrației noastre locale. Genul acesta de lucrări, precum cea din imagini, ar trebui să beneficieze de o garanție pe o perioadă de cel puțin 5 ani, teoretic.

 
Adică dumneavoastră ați fi multumiți dacă după nici 2 ani de la renovarea tencuielii casei, aceasta ar arăta ca în pozele de mai jos și ar fi nevoie sa interveniți? Ați accepta așa ceva? Vedem cum o lucrare cu valoare considerabilă se deteriorează pe zi ce trece după aproximativ 2 ani. Asemenea lucrări nu ar fi trebuit sa se deterioreze atat de repede.
 
Recent se preciza prin presă ca municipiul are o administrație performantă. Probabil la capitolul scrierii de proiecte, dar la implementarea și urmărirea lor, lucrurile nu merg așa cum ne-am dori, mai ales că administrația locală are dublă calitate: atât de beneficiar al lucrărilor, cât și de acționar principal al prestatorului lucrărilor, cum este cazul de față în care Domeniul Public S.A. a executat lucrările. Deci fără îndoială are toate pârghiile să facă lucrurile cum trebuie.
 
Rămânem cu speranța că în viitorul apropiat, acum că a trecut și sezonul rece, administrația să treacă la remedierea problemelor. Dar cel mai probabil va fi tot ceva de mântuială, având în vedere că Domeniul Public S.A. este în proces de insolvență, iar compania nici măcar nu depune garanția de bună execuție pentru lucrările executate, fapt care va pune administrația în situația de a repara totul din bani proprii.
#garantiadebunaexecutie #DomeniuPublic #Infrastructura #proastacalitate”, transmit reprezentanții USRPLUS Câmpia Turzii.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Si beat, si fara permis, la volan prin Campia Turzii

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 00.40, polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul...

Captură-RECORD la Complexul de Agrement „La Trei Lacuri” din Câmpia Turzii

Seara trecută a fost una cu adevărat norocoasă pentru doi pescari, care au venit la Complexul de Agrement...

Câmpia Turzii a mai pierdut un erou

În acest week-end, locotenent colonelul, Marius Crișan, originar din Câmpia Turzii, a părăsit lumea fizică, după o lungă...

Progresul Boian a stat, iar UST și Viitorul au profitat!

Etapa a 18-a din Liga a 5-a, zona Câmpia Turzii, la fotbal. Liderul, Progresul Boian, a fost programat...
spot_img

Peste 800 de tone de material antiderapant au fost folosite în intervențiile pe drumurile județene

Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de marți, 21 decembrie a.c., pe raza judeţului...
%d bloggers like this: