22.3 C
Turda
Monday, August 1, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiUSR Câmpia Turzii bate câmpii ... fără grație

USR Câmpia Turzii bate câmpii … fără grație

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

În loc să se concentreze la problemele reale ale cetățenilor, USR Câmpia Turzii a început să emită prostii pe rețelele de socializare, lucru destul de ciudat, în contextul în care se presupune că au fost pe teren și au discutat cu cetățenii, în timpul campaniei electorale.

Astfel, în ciuda „sutelor” de discuții purtate cu cetățenii, USR-iștii n-au aflat problemele orașului și … nici nu cunosc procedurile de administrare al acestuia sau direcțiile și instituțiile abilitate să rezolve unele probleme – asta deși vor să câștige alegerile, anul viitor.

Bunăoară, în această dimineață, USR Câmpia Turzii a transmis public un lucru total neadevărat, și anume faptul că DSP Cluj ar fi impus Primăriei Câmpia Turzii să dezafecteze gropile de nisip din locurile de joacă.

„Zilele trecute am aflat de intenția Direcției de Sănătate Cluj de a interzice gropile de nisip și, ca urmare, Direcția ecologie urbană și spații verzi din Primăria Câmpia-Turzii va începe să le dezafecteze una câte una.

Soluția la lipsa de întreținere a locurilor de joacă nu este interzicerea mobilierului, ci realizarea efectivă a întreținerii.”, au scris USR-iștii din Câmpia Turzii.

Pentru a ne edifica, în legătură cu presupusele planuri ale administrației publice locale, am discutat chiar cu Dorin Lojigan, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

1. Cunosc foarte bine organigrama Primariei Campia Turzii (care este publica) nu exista o astfel de Directie.

2. Nu am primit nicio sesizare, prin niciuna dintre metodele cunoscute (scris, fax, e-mail) despre probleme legate de gropile de nisip. Daca am fi primit, in mod cert o tratam cu toata seriozitatea, asa cum tratam orice sesizare care vine de la cetateni.

 
3. Mai mult decat atat nu am fost sesizati de catre DSP Cluj despre existenta unei astfel de intentie.
 
Faptul ca x sau y posteaza pe facebook nu inseamna neaparat ca noi aflam despre problema. Nu stam toata ziua pe facebook, avem de muncit pentru comunitate.
 
Felicit acei cetateni care dau dovada de spirit civic si ne anunta atunci cand constata probleme iar noi le rezolvam”, a declarat Lojigan.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: