fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiUSR Câmpia Turzii a sesizat DSP-ul în chestiunea locurilor de joacă
spot_img
spot_img

USR Câmpia Turzii a sesizat DSP-ul în chestiunea locurilor de joacă

- Publicitate -
spot_img

Primăria “a rezolvat” problema locurilor de joacă prin eliminarea  corpurilor deteriorate, neluând nicio altă măsură pentru a îmbunătăți  calitatea absolută a spațiilor destinate celor mici.

Membrii USR Câmpia Turzii, constatând o mulțime de nereguli, chiar  pericole iminente pentru cei mici, au acționat în acest sens depunând  o sesizare scrisă către Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj.

Ca urmare a sesizării noastre, nr. 5192/11.06.2019, privind starea  locurilor de joacă pentru copiii din municipiul nostru, DSP Cluj a  trimis o echipă de inspectori la fața locului, unde au constatat  neregulile semnalate de noi, trimițând primăriei o serie de  recomandări pentru îmbunătățirea locurilor de joacă.

USR Câmpia Turzii solicită actualei administrații locale să își  respecte obligațiile și responsabilitățile pe care le are pentru  asigurarea siguranței și calității vieții locuitorilor municipiului  nostru și să trateze cu maximă seriozitate problemele existente la  nivelul comunității.

Urmărim îndeaproape activitatea Administrației Publice Locale și vom  semnala ori de câte ori vom constata nereguli, abuzuri sau ilegalități  în îndeplinirea atribuțiilor de către autoritățile locale și îndemnăm  orice cetățean să facă la fel.

Dacă ai orice nemulțumire legată de administrația locala și nu știi  cui sa te adresezi, contactează-ne!
campiaturzii.cj@usr.ro
0746199371

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: