25.2 C
Turda
Thursday, August 11, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRI„Ursuleanu e omul lui Dragnea” ... „Ursuleanu este omul din umbră” ......

„Ursuleanu e omul lui Dragnea” … „Ursuleanu este omul din umbră” … nu, terminaților, Ursuleanu face profit la API

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Încă de la sosirea sa în peisajul administrativ turdean, Bogdan Gabriel Ursuleanu a fost o țintă predilectă a celor care au vrut să murdărească administrația condusă de Cristian Matei.

Astfel, pe toate căile posibile, pe facebook, în presa obedientă și subordonată (aia care stă capră) peste tot pe unde s-a putut, Bogdan Ursuleanu a fost ținta detractorilor, fie că-i numim T9, fie că-i numim USR Turda.

A fost numit „omul lui Dragnea”, a fost acuzat că nu are mandat ca să conducă Administrarea Patrimoniului Imobiliar, a fost acuzat că dă bani (mii de lei) către mass-media, a fost acuzat că a „subtilizat” fonduri europene și câte și mai câte, însă adevărul despre Bogdan Gabriel Ursuleanu este unul foarte simplu și concis: este omul care conduce API SRL Turda și care o face foarte bine.

Dar asta nu o spunem noi, ci o spun cifrele contabile pe care SC API Turda SRL le-a prezentat la sfârșitul a doi ani consecutivi.

Astfel, în 2017, sub conducerea lui Bogdan Ursuleanu, API Turda a înregistrat un profit net în valoare de 161.422 de lei, cu o cifră de afaceri în valoare de 1.575.732 lei, rezultând o marjă de profit de peste 12,26%.

Ei bine, în 2018, în contextul în care societatea a trecut prin schimbări majore, de la rebranduire, la imposibilitatea de utilizare a parcometrelor la capacitate totală, API Turda, sub comanda lui Bogdan Ursuleanu, a înregistrat un profit în valoare de peste 167.000 de lei, mai exact 167.100 de lei.

În aceste condiții, ne întrebăm, într-un mod cât se poate de serios și legitim: oare, USR Turda și T9 mai pot să fie atât de demagogi încât să atace oamenii doar pentru că „n-au șapcă”?

L-ați atacat pe Ursuleanu – are profit

L-ați atacat pe Mihai Turean de la Salină – are profit, iar cifrele sub comanda lui sunt pe trend pozitiv.

Pe Cristian Matei îl atacați aproape zilnic și a adus cele mai mari finanțări din istoria Turzii.

Domnilor, lăsați atacurile mârșave și veniți cu soluții adevărate, nu cu atacuri, cu amenințări și cu procese intentate jurnaliștilor care nu vă pupă în fund și care dau cărțile pe față! Poate așa ați deveni mai credibili!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: