spot_img

ذات صلة

جمع

Detalii actualizate despre funeraliile lui Dumitru Babaioana

Anca Babaioana a prezentat noi informatii despre priveghiul si...

Noi detalii despre scandalul dintre ciobani

RefleqtMedia v-a prezentat ieri primele date despre un scandal...

El a murit in accidentul de aseara

Viata i-a fost curmata brusc, la 19 ani, dupa...

Un mort si 3 raniti, la Moldovenesti

Accidentul rutier de la Moldovenesti este mai grav decat...

Accident rutier la Moldovenești

Două autoturisme s-au ciocnit frontal, în urmă cu câteva...

Unul dintre cei mai buni rugbiști din istoria României, în vizită la Câmpia Turzii

Domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, a primit astăzi vizita președintelui Federației Române de Rugby, domnul Alin Petrache. Acesta și-a propus o întâlnire cu domnul primar, pentru a-i mulțumi pentru implicarea în susținerea sportului cu mingea ovală, precum și pentru a crește gradul de popularitate al acestui sport, la Câmpia Turzii.

Domnul Petrache a fost însoțit de Lorin Cantor – fostul președinte al Asociației Județene de Rugby, Petrică Motrescu – Președinte onorific AJR, Profesor Universitar Mihai Munteanu – Președintele ales al AJR. De asemenea, domnii Octavian Oltean, respectiv Valentin Fetiță, cei care coordonează cele două cluburi de rugby din Câmpia Turzii, au fost prezenți.

În cadrul discuțiilor s-a evidențiat faptul că rugby-ul românesc este într-un moment foarte important în ceea ce privește viitorul. Diferența dintre succes și alte rezultate poate fi făcută doar prin implicarea activă a tuturor factorilor publici și privați în susținerea acestui sport.

Având în vedere tradiția rugbistică a Municipiului Câmpia Turzii, precum și prestigiul de care se bucură România în acest sport, domnul primar a accentuat susținerea față de jocul cu mingea ovală.

Vom continua să susținem acest sport frumos, care-i învață pe copii disciplină, spirit de echipă și seriozitate. Toate sporturile sunt unice, în esența lor, dar rugby-ul este caracteristic prin nuanța de echipă pe care o promovează. Le mulțumesc oaspeților mei pentru vizita pe care mi-au făcut-o și-i aștept la Câmpia Turzii cu noi proiecte prin care să dezvoltăm acest sport. – Dorin Nicolae LOJIGAN.

Direcția Relații cu Comunitatea

spot_imgspot_img