spot_img
spot_img

Unul care n-a reușit să fie primar la Florești îmi jignește mie orașul! Curtene, epavă e cariera ta politică!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

Mihai Curtean, un individ despre care clujenii au auzit doar când a încercat să fie primar la Florești, după ce s-a plimbat de la PMP, la PSD, pierzând lamentabil, s-a aciuat pe lângă site-ul lui Petre Pop și, încercând să pară isteți s-a apucat să jignească orașul în care m-am format ca om – Câmpia Turzii.

„Câmpia Turzii o EPAVĂ! Cine sunt CĂLĂII ORAȘULUI?” este titlul unei penibilități de editorial, în care denaturează adevărul în mod grosolan, pentru a scoate în evidență că „ceea ce-i acum e nașpa, dar ceea ce va veni, e bine”.

Păi … înainte să vorbească tovarășu, CURtean despre Câmpia Turzii, poate că ar trebui să ne spună cu ce se ocupă, ce a făcut înainte să vrea să fie primar la Florești și … în ce calitate își dă cu părerea despre Câmpia Turzii.

Nu, nu voi sări să apăr actuala administrație, dar îmi voi apăra orașul și nu permit nimănui să spună despre Câmpia Turzii că este epavă.

Epavă a fost atunci când administrația Hanga – Pop asista neputincioasă la falimentarea Mechel Câmpia Turzii și la protestele a 1200 de muncitori din combinat, care rămâneau fără o pâine.

Acum, de bine, de rău, avem un parc industrial populat în proporție de 100%, care a început să facă și angajări.

De asemenea, avem cele mai multe străzi reabilitate din ultimii 12 ani, cele mai multe parcări rezidențiale și cele mai bune perspective de dezvoltare pentru viitor.

Da … nu mai avem panseluțele pe care le plantau Hanga și Pop prin centru ca să arate bine, nu mai avem nici pozele făcute pe timpul nopții, că ziua se vedeau boschetarii, nu mai avem nici sloganuri fără fundament – lansate la începutul fiecărui an.

Prin urmare, nene Curtene, vezi-ți de Floreștiul tău, vezi-ți de cariera dumitale politice și las-o mai subțire cu jignirile aduse la adresa orașului MEU și, apropo, spune-ne, nene Curtene de ce nu a primit Câmpia Turzii nici măcar o lețcaie când matale erai pesedel, iar tovarășii: Dăncilă, Grindeanu și Tudose erau la butoanele Guvernului? 

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Empaticul, Vakar și ipocrizia ungurească! Hărcana, Ip și Fântâna Albă …

Astăzi, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, udemeristul  - Vakar Istvan - a depus o coroană de flori la Monumentul...

Citește opinia GENIALĂ a unui cetățean din Câmpia Turzii despre „fiasco-ul” românesc de la Târgul Internațional de Turism de la New York

Cosmin Călușer este fiul domnului Aurel Călușer, component al Corului Asta, însă satira lui Călușer junior este la...

Nu permit unui OCNAȘ să-mi predea lecții de moralitate!

A venit vremea să-i răspund PENALULUI (cu acte), Isac Tudorache Ionel, probabil cel mai penibil politician din Câmpia...

Am vizitat refugiații de la Ceanu Mare și-am văzut deznădejdea cum se transformă în speranță!

Este absolut fascinant felul în care comunitățile se pot coaliza pentru sprijinirea celor aflați în năpastă, iar cel...
spot_img

Ioan Roman – victorie ZDROBITOARE la Viișoara

Partidul Social Democrat își păstrează cel puțin unul dintre fiefurile din zona Turda - Câmpia Turzii. După numărarea marii majorități a voturilor valabil exprimate, Ioan...
%d bloggers like this: