spot_img
17.1 C
Turda
spot_img

Untold 2018 – iată primii artiști anunțați

spot_img

Published:

spot_img

Kygo, Diplo, Oliver Heldens si Alesso sunt primii artişti anunţaţi la editia din acest an a festivalului de muzică Untold, artisti care vin pentru prima dată pe scena unui festival din România. Lor li se alătură The Prodigy, dar si Armin Van Buuren, Afrojack, Dimitri Vegas&Like Mike, Steve Aoki si altii.

“După ce la ediția din 2017 a stat pe scenă mai bine de 5 ore, Armin Van Buuren, regele răsăritului din Transilvaniase întoarce pe scena principală a festivalului UNTOLD. Chiar și la câteva luni de la festival, cel mai așteptat artist de către fanii UNTOLD povestea încă lumii întregi despre experiența incredibilă trăita în România, la Cluj-Napoca”, spun organizatorii.

Afrojack, Dimitri Vegas&Like Mike și Steve Aoki sunt deja cunoscuți ai publicului UNTOLD. De fiecare dată când ajung la Cluj-Napoca, unii dintre cei mai renumiți DJ ai lumii, spun că festivalul UNTOLD este pentru ei cel mai așteptat eveniment al anului.

Diplo, Alesso și Oliver Heldens sunt trei DJ care urcă pentru prima datăpe scena unui festival din România și se află printre preferințele fanilor UNTOLD. Diploeste co-fondator al trupei Major Lazer și este cunoscut pentru numeroasele colaborări cu Skrillex , Justin Bieber, Gwen Stefani, Tinie Tempah, Madonna , Beyonce, Usher și Snoop Dog.

sursa foto: monitorulcj.ro

Comentarii

spot_img

Related articles

Recent articles

spot_img
%d bloggers like this: