spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

☦️Eveniment de înaltă încărcătură spirituală, la Boian

Comunitatea creștin-ortodoxă din Boian, comuna Ceanu Mare, s-a reunit...

Unde, naiba, vă grăbiți, mă? Spre moarte?

Când vezi câte accidente se petrec pe un anumit sector de drum, tinzi să dai vina ba pe infrastructură, ba pe alte elemente aparte de traficul rutier, dar … din păcate, de cele mai multe ori, de vină sunt șoferii IDIOȚI, INCONȘTIENȚI și NESIMȚIȚI, care se cred pe autobandă, în Germania, sau la raliuri.

„La data de 21 martie a.c., în jurul orei 01.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au înregistrat cu aparatul radar, pe DN1C, în localitatea Jucu, un autoturism condus cu viteza de 201 km/h pe un sector cu limită de viteză de 70 km/h, în direcția Cluj-Napoca – Gherla.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr, de 22 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 3.300 de lei, precum și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 120 de zile.”, este informația pe care am primit-o chiar acum de la IPJ Cluj.

Cum adică, frate? 201 km/h la JUCU, unde moartea iese la ocazie? 201 km/h pe un sector de drum unde e maxim 70 km/h permis?

Păi … da, pentru că „un tânăr de 22 de ani”, deși se presupune că are discernământ, încă nu are maturitatea necesară să-și dea seama că în goana lui nebună, poate să se omoare pe sine sau poate să omoare 2-3 nevinovați.

Apoi, după ce se întâmplă accidentele, apar rudele îndurerate ale „tânărului de 22 de ani”, care postează mesaje de genul: „Nevoie urgentă de sânge!” … nu de sânge are nevoie… ci de un creier nou… upgradat.

Din nefericire, însă, astfel de cazuri se petrec frecvent, prea frecvent… iar ăsta este încă un motiv pentru care suntem numero uno la morți în accidente rutiere.

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img