22.3 C
Turda
Wednesday, August 10, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiUnde este cel mai ieftin carburant din Turda și Câmpia Turzii?

Unde este cel mai ieftin carburant din Turda și Câmpia Turzii?

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Intrarea stației de carburanți Lukoil din Câmpia Turzii în renovare (renovare care se va încheia în ianuarie) a declanșat un război al carburantului ieftin în zonă.

Atât Petrom Câmpia Turzii, cât și ESO Petrol Turda au ieftinit prețul atât la benzină, cât și la motorină, dovedind că SE POATE și că valoarea tarifului nu ține de Guvern și măsurile pe care le ia, ci de politica de marketing a furnizorilor.

Ei bine, la Petrom Câmpia Turzii, „ prețul benzinei de 95 este de 4,89 lei/litru! Benzina extra de 99 este 5,04 lei/litru, iar motorina este 5,28 lei/litru. ”, transmite TurdaNews.net

În schimb, la Eso Petrol Turda, prețurile la carburanți au fost și sunt cele mai mici de pe piață, „ prețul benzinei era astăzi de 4,95 lei/litru (benzină 95). În cazul benzinei de 98, prețul afișat era 5,40 lei/litru, iar motorina era 5,35 lei/litru. ”, precizează același site de știri.

Totuși, dacă vreți să alimentați cu carburant și mai ieftin, o puteți face de la LUDUȘ, unde la stația MOL, benzina de 95 se vinde cu 4.90 lei/litru, iar motorina cu 5.32 lei/litru.

Știm, diferențele sunt mici, dar la cantități mari merită!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: