spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Un ziar care trăiește în trecut nu are ce căuta în viitor

După cum se știe, de mai bine de trei luni, fostul redactor șef al ziarului „15 minute” s-a despărțit de echipa redacțională de acolo, creând, alături de niște oameni de încredere, proiectul RefleqtMedia.ro.

Ei bine, deși Ovidiu Adrian Bucur nu mai face parte din echipa redacțională a ziarului „15 minute”, acesta renunțând voluntar și la acțiunile deținute la societățile editoare, cei de la „15 minute” continuă să se folosească de imaginea jurnalistului, cel puțin pe rețelele de socializare.

Astfel, pe pagina de facebook a ziarului „15 minute” apare, la membrii echipei, numele lui Ovidiu Adrian Bucur.

„Eu n-am părăsit ziarul 15 minute de bun ce era, ci pentru că mi-am dat seama că nu are niciun viitor și că îl car în spate de mai bine de 5 ani. De altfel, s-a și văzut în materie de trafic, diferența dintre RefleqtMedia și ziarul la care am lucrat până în ianuarie. Am luat legătura cu cei de la 15 minute pentru a le cere să șteargă imaginea mea de la echipa redacțională, iar aceștia refuză cu nesimțire.”, spune Ovidiu Adrian Bucur.

Pe această cale, echipa RefleqtMedia și managerul echipei noastre, transmit în mod public faptul că între Ovidiu Adrian Bucur și ziarul „15 minute” nu mai există absolut niciun fel de legătură.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img