spot_img

ذات صلة

جمع

Detalii actualizate despre funeraliile lui Dumitru Babaioana

Anca Babaioana a prezentat noi informatii despre priveghiul si...

Noi detalii despre scandalul dintre ciobani

RefleqtMedia v-a prezentat ieri primele date despre un scandal...

El a murit in accidentul de aseara

Viata i-a fost curmata brusc, la 19 ani, dupa...

Un mort si 3 raniti, la Moldovenesti

Accidentul rutier de la Moldovenesti este mai grav decat...

Accident rutier la Moldovenești

Două autoturisme s-au ciocnit frontal, în urmă cu câteva...

Un vis împlinit: Programul “Masa Sănătoasă” ajunge în toate grădinițele și școlile din comuna Luna!

Cu o imensă bucurie anunț astăzi o realizare de excepție pentru comuna noastră: am demarat Programul Național “Masa Sănătoasă” pentru a oferi o masă și un fruct zilnic tuturor copiilor din grădinițe și școlile generale din Luna!

Acest program, la care am visat de mult timp, vine ca o completare a proiectului meu “After School”, de care se bucurau deja 75 de copii de la Școala Luna. Acum, toți cei 337 de elevi din comună vor beneficia de o alimentație sănătoasă și consistentă, oferindu-le șanse egale de reușită în școală.

Suma totală alocată de Guvern este de 621.765 lei, echivalentul a 41.451 de pachete alimentare pentru 123 de zile de cursuri. Conținutul pachetelor a fost stabilit de Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale 0 Luna, condus de doamna directoare Adina Maier, respectând cu strictețe condițiile de recepție, păstrare și servire a alimentelor.

Am avut deosebita plăcere să vizitez astăzi Școala Luna și am observat cu satisfacție implicarea totală a cadrelor didactice și a personalului auxiliar în distribuirea pachetelor și a fructelor către elevi.

Sunt convins că Programul “Masa Sănătoasă” va avea un impact semnificativ asupra vieții copiilor noștri. Această masă zilnică le va oferi energie, le va îmbunătăți concentrarea și le va crește încrederea în sine. De asemenea, programul va contribui la combaterea absenteismului școlar și va promova o alimentație sănătoasă încă din primii ani de viață.

Le doresc tuturor copiilor din comuna Luna multă sănătate, poftă bună la masă și succes la învățătură! Consider că acest program este o nouă etapă importantă în eforturile noastre de a promova educația de calitate și de a oferi șanse egale tuturor copiilor din comună.

AUREL GIURGIU,
Primarul comunei Luna

spot_imgspot_img