19.7 C
Turda
Tuesday, August 2, 2022
spot_img
HomeEVENIMENTUn vicepremier la porțile Ludușului

Un vicepremier la porțile Ludușului

Date:

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Vineri, 17 mai 2019, a fost o zi specială pentru cetățenii orașului Luduș. Asta deoarece vicepremierul, Daniel Suciu, care deține și portofoliul Ministerului Dezvoltării Regionale și al Administrației Publice, însoțit de președintele PSD Mureș, Vasile GLIGA, a vizitat orașul, a purtat o serie de discuții cu performerul administarției ludușene, Cristian Moldovan, și a vizitat orașul pentru a vedea, cu ochii săi, cum s-a transformat Ludușul sub oblăduirea lui Moldovan.

Deoarece, în ultimii trei ani, administrația locală de la Luduș a implementat proiecte de dezvoltare, prin intermediul finanțărilor obținute de la MDRAP, primarul ludușean a ținut să le evidențieze, în discuțiile cu vicepremierul, Daniel Suciu.

Vorbim despre reabilitarea clădirii PSI, care a fost realizată cu finanțări exclusiv din PNDL, în valoare de peste 600.000 de lei, dar și despre lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere, în care MDRAP-ul condus de PSD a „pompat” peste 5 milioane de lei.

În periplul său prin Luduș, Daniel Suciu a vizitat Spitalul Orășenesc „Dr. Valeriu Russu”, Bazinul Didactic de Înot, dar și alte obiective de investiții realizate sau în implementare din orașul condus de Cristian Moldovan și echipa PSD Luduș.

Concluzia ministrului, Daniel Suciu, după acest itinerariu, a fost aceea că Ludușul este un oraș frumos, bine gospodărit, iar pentru acest lucru, vicepremierul a felicitat executivul local, în frunte cu primarul, Cristian Moldovan.

Cât privește proiectele de viitor, vicepremierul a declarat că dacă ministerul al cărui portofoliu îl deține va putea finanța hale agroalimentare, prima din țară se va construi LA LUDUȘ.

Totodată, vicepremierul, Daniel Suciu, a conștientizat problema podului peste râul Mureș și a declarat că va pune umărul la reabilitarea și consolidarea acestui obiectiv.

 

sursa foto: Zi-de-zi.ro

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: