fbpx
spot_img
HomeȘtiri din TurdaUn turdean - victimă a „marii țepe Altex”

Un turdean – victimă a „marii țepe Altex”

- Advertisement -

Altex România și-a găsit un mod ciudat de a promova lansarea consilei PS5.

Astfel, mai mulți oameni care au dorit să COMANDE consola, au primit mailuri prin care erau anunțați că, defapt, intră într-o tombolă a cărui premiu este chiar o consolă.

Printre acești clienți se numără și Eduard Vituș din Turda.

In atenția
Altex Romania
și Dan Ostahie.
Poate lămurți și muritorii de rând de ce când ați dat drumul pe site la comenzile pentru PlayStation5 nu ați specificat că, de fapt, ne înscriem într-o tombolă.
Abia după ce am plasat comanda, pe site, pe pagina produsul PlayStation5 a apărut un banner care spunea că, de fapt, nu am cumpărat consola(deși e-mail-ul de confirmare cât și statusul comenzii spune altceva) și ca vom participa la o tombolă pentru ea.
Voi sunteți serioși? Ați dat și pagina produsului jos in momentul de față. Eu și alți prieteni sunăm de 1 oră in Call-Center și nu suntem preluați de nimeni. Nu e normal sa faceți așa ceva.
Practic, ne-ați blocat banii, iar noi, in momentul de față nu putem face nimic pentru a anula comanda, comandă care, de fapt, este doar o înscriere la o tombolă, pentru 2 console.
Voi vă dați seama ce marketing mincinos ați făcut? Ați actualizat site-ul abia după ce au făcut oamenii “n” comenzi.
Nu scăpați fără ANPC.”, a scris turdeanul pe rețelele de socializare.
 
 
Politica injustă a Altex România a ajuns și în atenția presei centrale.
 
„Profitand de disperarea fanilor Sony dupa noua consola PS5, Altex a listat joi, 19 noiembrie 2020 cele doua modele de console Playstation 5 la precomanda. Doar eu am „vandut” peste 20 de bucati, in total cred ca au fost mii de clienti pacaliti de aceasta schema.
Doar ca, ce sa vezi, in realitate cu doar 1999 lei sau 2499 lei pentru modelul cu disc, iti cumparai un loc la tombola Altex din 24 noiembrie, unde daca ti se alinieaza astrele s-ar putea sa prinzi o consola. Pentru a putea participa la marea tombola este necesar sa platesti integral cu cardul, la momentul comenzii. Daca nu castigi, Altex iti returneaza banii la 3 zile dupa data de 24 noiembrie, deci prin 1 decembrie, asa.”, scrie smartlive.ro
 
Practic, Altex România SE FOLOSEȘTE DE BANII CLIENȚILOR în scop injust.
 
Întrebarea este: poate fi considerată această practică o formă de înșelăciune? 

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

BREAKING: Mândruțiu, Hatos și Popa detonează USR Câmpia Turzii, iar RefleqtMedia...

1
Presa bună a scos la suprafață un adevărat scandal care se propagă în USR Câmpia Turzii. Din câte se pare, Horațiu Mândruțiu, Horațiu Hatos și...

Comentarii

%d bloggers like this: