spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Ucigasul de la Turda – arestat preventiv

RefleqtMedia a aflat noi detalii despre omorul care a...

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

Un „tătăic” beat și-a condus trabantul pe contrasens, a refuzat să oprească la semnele polițiștilor și și-a făcut nevoile în autospeciala de Poliție

S-a întâmplat la Turda, în anul 2020, când un „tătăic” în vârstă de 68 de ani, care locuiește pe strada Ponorel și conduce un Traband, a decis să intre pe contrasens, cu mașina.

În fața lui era o autospecială de poliție, pe care bărbatul nici nu a băgat-o în seamă, fiind la un pas să o izbească frontal.

„Agenții de Poliție din cauza pătrunderii pe contrasens a autoturismului condus de inculpat, pentru a evita coliziunea, a efectuat manevre de ocolire a autoturismului marca Trabant.”, scrie actualdecluj.ro

Întrucât agenţii de poliţie au trebuit să intervină la un eveniment sesizat prin apelul de urgenţă 112 (agenții făcând parte din singura patrulă de ordine publică de serviciu din zonă) aceştia au solicitat inculpatului să-i aştepte în Trabant, inculpatul conformându-se.


După câteva minute, aproximativ cinci, agenţii de poliţie au revenit la locul în care se afla inculpatul şi după discuţiile purtate cu inculpatul au constatat că acesta emana halenă alcoolică, motiv pentru care au solicitat ca lucrătorul de la Biroul Rutier să vină la faţa locului pentru a-l testa cu aparatul etilotest. În jurul orei 20:50, s-a prezentat la faţa locului agentul de poliţie rutieră cu aparatul etilotest însă inculpatul a refuzat testarea, astfel că i s-a comunicat că va fi transportat la Spitalul Municipal Turda în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.


Iniţial, inculpatul a refuzat acest lucru şi a devenit agresiv, astfel că organele de poliţie l-au încătuşat şi l-au transportat la spital.


În timpul deplasării spre spital inculpatul a revenit asupra deciziei sale de a nu se supune testării cu aparatul etilotest, astfel că a acceptat să fie testat, patrula de poliție oprindu-se în parcarea unui supermarket iar în urma testării inculpatului cu aparatul alcotest a reieșit valoarea de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tătăicul bețiv s-a ales cu o pedeapsă de 2 ani cu suspendare, pentru fapta lui.

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img