fbpx
HomeOPINIEEditorialUn singur Dumnezeu, un singur Hristos si trei Invieri...
spot_img
spot_img

Un singur Dumnezeu, un singur Hristos si trei Invieri…

- Publicitate -
spot_img

Desi exista un singur Dumnezeu, atottiitor, facatorul celor vazute si nevazute si desi a existat un singur Iisus Hristos, fiul lui Dumnezeu, care a Inviat din morti, orgoliile si influenta raului ne-a adus in situatia ca Invierea lui Iisus sa fie sarbatorita… de trei ori!

Martorii lui Iehova comemoreaza moartea si invierea lui Iisus odata cu sarbatoarea Pessah a evreilor, in prima noapte cu luna plina de dupa echinoctiul de Primavara.

Catolicii si protestantii sarbatoresc Invierea lui Hristos in prima noapte cu luna plina dupa Pessah (sau, cel putin, asa s-a intamplat in acest an).

In fine, ortodocsii si o parte din neo-protestanti (penticostalii, baptistii) sarbatoresc Invierea lui Hristos in prima zi cu luna plina de dupa echinoctiul de primavara… DAR DUPA CALENDARUL IULIAN! Asta… desi Craciunul se sarbatoreste in marea majoritate a tarilor ortodoxe… dupa calendarul Gregorian.

Pai… ma gandesc la musulmani. Exista doua ramuri ale Islamului: siitii si sunitii, iar acestia – de multe ori- ajung sa se lupte intre ei pana la sange si moarte… dar, Ramadanul este UNUL PENTRU TOTI!

Daca avem UN DUMNEZEU si UN IISUS HRISTOS… de ce avem TREI INVIERI DIFERITE? Doar pentru ca, in 1054, Papa de la Roma si Papa de pa Constantinopol s-au excomunicat reciproc? 

#UnDumnezeuUnIisusUnPaste

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: