spot_img
spot_img

Un PENAL apelează la pagini false pentru a ne defăima – Ionele, ți se vede freza!

spot_img

„În temeiul art. 396 alin. 2 Cod procedură penală condamnă pe inculpatul I T I la pedeapsa de 2 ani ?i 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de fals intelectual prevăzută de art. 47 Cod penal raportat la art. 321 Cod penal (fapta din 17.08.2015). În temeiul art. 66 alin. 1 lit. a, lit. b ?i lit. k din Codul penal interzice inculpatului I T I ca pedeapsă complementară dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat ?i dreptul de a ocupa o func?ie de conducere în cadrul unei persoane juridice de drept public pe o perioadă de 3 ani. În temeiul art. 65 alin. 1 raportat la art. 66 alin. 1 lit. a, lit. b ?i lit. k din Codul penal interzice inculpatului Isac Tudorache Ionel ca pedeapsă accesorie dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat ?i dreptul de a ocupa o func?ie de conducere în cadrul unei persoane juridice de drept public. V. ”

Ceea ce vedeți mai sus este soluția dispusă de Judecătoria Turda, în data de 5 aprilie 2022, cu privire la fostul consilier local, Isac Tudorache Ionel. Am prezentat-o public, ca să știm din capul locului cu ce fel de individ avem de-a face.

Ei bine, acestui individ nu-i priește viața și s-a gândit că ar fi o bună idee să-și creeze o pagină falsă de facebook, de pe care – crede el – poate arunca minciuni și oligofrenii, fără teama de a fi dat în judecată.

Atâta că … de moldovean ce este, s-a dat singur de gol, pozându-și PROPRIA FREZĂ și expunând-o public, la o postare a contului.

Știm, ar putea unii spune că „nu doar domnul Isac Tudorache Ionel are părul cărunt” …. nu, dar frezele se potrivesc „la miligram”, iată:

Dar … de ce stăruim noi să demonstrăm că Isac Ionel este în spatele contului Visarion Casian? Păi pentru că ieri, acest fost consilier local, de pe acel cont, a făcut niște remarci perfide la adresa RefleqtMedia.

Ciudat este că acest atac subversiv și pervers, caracteristic unor condamnați penal, vine după ce RefleqtMedia a publicat un articol despre un fost city-manager, bun preten cu Isac, care se crede brand local și pe el nu-l mai știu și nu-l mai cred nici vecinii de pe stradă.

Vom crede că e doar o coincidență, însă ceea ce este important e faptul că, sub această „identitate falsă”, Ioan Isac face tot felul de afirmații și postări, jignitoare și defăimătoare, inclusiv la adresa vieții personale ale unor oameni din Câmpia Turzii.

Poate n-ar fi rău ca acele persoane să-l acționeze în instanță pe Isac, ca prea îi stau bine în jeb miile de lei pe care le încasează pensie MApN.

Cât despre cei ce se gândesc s-atace subtil, le recomandăm să nu, pentru că – după cum vedeți – lovim bine! 

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Bebelușii ar putea primi alocație DIN PRIMA ZI

Tu cât ai așteptat până ai primit alocația copilului...

De ce e bine să bei apă cu ghimbir in fiecare zi

Ghimbirul este cunoscut pentru proprietățile antiinflamatorii, însă el aduce...

Nutriționistul explică de ce brânza îngrașă mai mult decât carnea de porc

Share Nutriționiștii consideră că cine vrea să slăbească ar trebui...

Raed Arafat, decorat cu „Steaua României” în grad de cavaler

Pentru felul în care coordonează activitatea Departamentului pentru Situații...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Școala Gimnazială „Teodor Murășanu” din Turda – prezentă la festivalul de teatru SANREMO

https://www.facebook.com/197675340243464/videos/1916466375124529/UzpfSTEwMDAwMDY0MzQ3Nzk0NzoyNDU1NzU2OTQ0NDU1NzMx/ Talentații elevi ai Școlii Gimnaziale „Teodor Murășanu” din Turda...

Cristian Matei: “Consider ca decizia doamnei Burciu este una buna”

La finalul celei mai nebune seri din istoria recenta...

Programul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Câmpia Turzii se prelungește

Pe perioada decretării stării de urgență pe teritoriul României,...

Accident la Valcele!

O autospecială, un echipaj SMURD și unul SAJ au...

Nesimțire mare la Turda – își aruncă gunoaiele lângă casele oamenilor

O parte dintre turdeni dau dovadă de un obraz...
spot_img
spot_imgspot_img

Ce aveți de ascuns, domnule LOJIGAN?

A mai trecut încă o săptămână de când RefleqtMedia nu a primit răspuns la o solicitare LEGALĂ, justificată în temeiul legii 544/2001, pe care...

Schimbări la nivel central – în curând, inițiala premierului va fi alta

Ședința Comitetului Executiv al PSD este în toi, iar bătălia dintre tabăra lui Mihai Tudose și cea a lui Liviu Dragnea este una aprinsă. Practic,...

Turda: ?? ??? ??????? ?? ????? ??????̦??? ??????????????̆!

Obiectivul de investiții ,,Restaurarea, consolidarea, modernizarea și punerea în valoare a clădirii Primăriei Municipiului Turda – monument istoric” se află pe lista sinteză a...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: