spot_img

Un ONG Turdean inițiază Legea Suveranității … ce e asta?

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Cu ocazia zilei nationale a Romaniei poate ar fi bine ca cetatenii din Turda si din toata tara sa afle despre aceasta initiativa legislativa a poporului roman.


Cu ajutorul lui Dumnezeu, avem o initiativa legislativa cetateneasca intitulata “Legea suveranității – Legea pentru protejarea interesului superior și suveran al poporului și al cetățeanului român”
– este, poate, singura solutie legala pentru iesirea Romaniei din criza medicala, politica si economica actuala
– a fost initiata si pregatita timp de 8 luni de Dl. Av. Daniel MV Chitic in colaborare cu alti avocati si specialisti in domenii de activitate esentiale pentru tara si popor
– a primit AVIZ FAVORABIL de la Consiliul Legislativ în data de 15 Septembrie 2021, de Ziua Internațională a Democrației!
– In 20 sept 2021 s-a depus pentru publicarea in Monitorul Oficial.
– in 28 sept 2021 s-a publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 925/28.09.2021, incepand cu pag 8.

Textul complet al propunerii legislative se gaseste aici https://vremsuveranitate.ro/lege/

VremSuveranitate.RO este sursa oficială de informații legate de inițiativa legislativă cetățenească publicată în Monitorul Oficial al României sub denumirea de Legea Suveranității. Această inițiativă nu are legătură cu niciun partid parlamentar.

Declarație de intenții:
“Noi, poporul român, inițiem acest proiect de lege numit Legea Suveranității pentru a pune capăt abuzurilor medicale, interzicerea exportului de lemn brut pentru 100 de ani, repatrierea rezervei de aur, interzicerea finanțării serviciilor secrete din activități comerciale cu caracter privat, introducerea de pedepse concrete pentru încălcarea Constituției țării și protejarea resurselor umane și naturale ale României.”

Dacă susțineți și sunteți de acord cu principiile promovate de Legea Suveranității înscrieți-vă ca voluntar in #ArmataSuveranității la http://VremSuveranitate.ro sau semnati pe formularele voluntarilor deja mandatati.

PREGĂTIȚI-VĂ, intre 28 septembrie – 28 decembrie 2021 se deruleaza procesul de strângere de semnături!
Avem doar 3 luni pentru a strânge cel puțin 150.000 de semnături, căci avem nevoie de cel puțin 50% mai multe semnături pentru a învinge previzibilele sabotaje ale sistemului! Voluntarii mandatati au formulare personalizate pentru semnaturi.
Aici se gasesc voluntarii mandatati din toata tara care pot prelua semnaturile dvs.
https://vremsuveranitate.ro/voluntari/

Proiect de lege: “Legea suveranității – Legea pentru protejarea interesului superior și suveran al poporului și al cetățeanului român” (fragmente din cele 30 articole)

Art 1 – Limitări ale drepturilor și libertăților fundamentale ale omului nu se pot stabili prin acte administrative normative.
Art 3 – Legea 55 din 15 mai 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, se abrogă.
Art 4 – Niciun cetățean nu poate fi discriminat pozitiv sau negativ ca urmare a acceptării sau refuzului unui tratament sau dispozitiv medical.
Art 5 – Nu se pot comercializa sau folosi medicamente sau dispozitive medicale sau aplica tratamente medicale pentru care producătorul nu oferă garanții și remedii dovedit viabile împotriva efectelor adverse.
Art 6- ”Identitatea sexuală biologică a copilului dobândită la naștere nu se poate modifica până la vârsta de 18 ani.”
”Este interzisă punerea la dispoziția copiilor sub vârsta de optsprezece ani a oricăror informații sau materiale care promovează abaterea de la identitatea sexuală biologică, reasignarea de gen și homosexualitatea. ”
Art 12 – Este interzisă ștergerea sau cenzurarea postărilor, informațiilor, imaginilor sau datelor personale precum și blocarea conturilor personale pe rețelele de socializare….
Art 14 – “Se interzice exportul în spațiul comunitar sau extracomunitar de masă lemnoasă neprelucrată, inclusiv buştean, cu sau fără coajă, lemn rotund, cherestea, bârne sau traverse de cale ferată, pana la data de 1 Ianuarie 2121”.
Art 15 – “Defrișările și tăierile rase pe teritoriul României, inclusiv cele motivate de reconstrucția ecologică, regenerarea și îngrijirea pădurilor, sunt interzise până la data de 1 Ianuarie 2121.“
Art 16 – ”Este interzisă introducerea în țară a deșeurilor de orice natură.”
Art 17 – Începând cu data intrării în vigoare a prezentei legi, se interzice înstrăinarea activelor statului român sau a acțiunilor deținute de stat la companiile și societățile naționale, la instituții de credit, precum și la orice altă societate la care statul are calitatea de acționar, indiferent de cota de capital social deținută, până la data de 1 Ianuarie 2121.
Art 18 – ”Redevența minimă obținută prin concesionare nu se poate situa sub nivelul mediu al pieței europene.”
Art 19 – În termen de maxim 180 zile de la publicarea în Monitorul Oficial al României a prezentei legi, Banca Națională a României va repatria în integralitate aurul depozitat în afara României.
Art 20 – Toate contractele încheiate de statul român până la această dată si cele viitoare se vor publica pe site-ul instituției contractante și în Monitorul Oficial, partea a IV-a.

Doamne ajuta si miluieste poporul roman!

Va scriu in calitate de VOLUNTAR MANDATAT din Turda – NICOLETA RUSU.


Va rog sa cititi legea si sa ma contactati … daca doriti sa publicati acest articol / comunicat de presa si/sau sa semnati pentru aceasta lege.Doamne ajuta!

Nicoleta Rusu
Presedinte

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

110 ani de atestare documentară a existenței serviciului de alimentare cu apă în sistem centralizat în municipiul Turda și regiunea limitrofă

Data de 11 mai 2022 este o zi cu o însemnătate deosebită pentru locuitorii din arealul de deservire...

În atenția locuitorilor municipiului Turda

În cadrul Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte de la Biroul Unic al Primăriei Municipiului Turda cererile vor fi...

Probleme la Pașapoarte Turda – cetățenii, nemulțumiți, funcționarii, profesioniști la ridicat din umeri

Probleme grave în această dimineață la punctul de lucru Turda al Serviciului Public Comunitar Pașapoarte. Deși NU AU FOST...

Inspectoratul Județean în Construcții confirmă sesizările USR PLUS Turda

⚠️ Inspectoratul Județean în Construcții CONFIRMĂ sesizările USRPLUS Turda în privința lucrărilor de MÂNTUIALĂ de pe strada Bogata❗...
spot_img

Salina Turda – singura salină vizitabilă din România care NU exploatează sare!

Deoarece tarifele de intrare în Salina Turda au revenit în atenția publică și, în contextul în care site-ul nostru a prezentat lucrările de modernizare...
%d bloggers like this: